e tam
poprostu fajnie jest
X
-
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a. -
wystarczy powiedzidec prawde a nie owijac w bawelne!!!!!!!!!!! takie jest moje zdanie..a zapewniam ze kazdy by se dal \spokoj....a ciagle wymowki tylko draznia coniektorych
Komentarz
-
-
-
-
Zamieszczone przez C41photocrewhmmm i cicho nadal.....chociash moze jakies wyjasnienia
??zapraszam do wątku o poprawnej pisowniZamieszczone przez rysiaczeka moshe nie?:rolleyes:
Komentarz
-
Venio zapraszam na kursik czytania między wierszami...
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...Komentarz
-
Czemu ten temat nie jest zamkniety?Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowaKomentarz
-
ale Was to męczy. niestety czasu dalej brak. fotki są, siedzą na dysku i czekają....na co??.... tak
na święta bo wtedy wolne:P a Niemcy przywiezli Schanps'a czy jak to się tam pisze.
wczoraj wrocilem. z klientce zdjecia w skali 10 stopniowej podobaly sie na 7. a jak Vitez chce niech zamyka, ja nie będę płakał
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
-
Nie zamierzam. To byla sugestia do ciebie ze jesli cie drecza za mocno to mozesz zawsze poprosic o zamkniecie.Zamieszczone przez Il fuocoa jak Vitez chce niech zamyka, ja nie będę płakał
Komentarz
-
Il fuoco - no to masz ********ego klienta... nie dosc ze zdjecia mu srednio odpowiadaja (7 to chyba naciagane srednio :wink: ) to jeszcze jest gotow czekac niewiadomo jak dlugo
Ostatnio edytowany przez EchoX; 3577.Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.plKomentarz
-
ja już mojemu klientowi daaawno zdjęcia wysłałem
chciał rawy, dostał rawy. a raczej dostała
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
-
tak dostała surowe,
we czwartek mam polski - bez problemu
w piątek - anglik - od gima mam FCE wiec bezstresowo podchodze
poniedzialek - WOS