X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Reno
    Początki nałogu
    • 2004
    • 271

Zamieszczone przez Pawouek
    Ha.
    Na 550 pasuje butelka po pudrze czyli na 420 po płynie powinna być dobra. Przypadkiem mam w domu pełny asotyment różnych butelek Johnsona ... Po raz pierwszy dziecko w domu może ułatwić fotografowanie

Komentarz

• greg801
      Coś już napisał
      • 2005
      • 62

a to moje omnibounce

zaznaczam ze zrobiona z butelki po plynie do mycia podlogi, za 1,79 zl hihihi
      zreszta obcialem i musialem pod palnikiem podgrzac zeby dopasowac do lampy, widzialem takie cos gotowe do kupienia w USA za 39$

Polak potrafi!!!

pozdrawiam

Komentarz

• Reno
        Początki nałogu
        • 2004
        • 271

Zamieszczone przez greg801
        a to moje omnibounce

zaznaczam ze zrobiona z butelki po plynie do mycia podlogi, za 1,79 zl hihihi
        zreszta obcialem i musialem pod palnikiem podgrzac zeby dopasowac do lampy, widzialem takie cos gotowe do kupienia w USA za 39$

Polak potrafi!!!

pozdrawiam
        Piękny!!!!

Komentarz

• eMILz
          Bywalec
          • 2005
          • 210

a to ja dodam ze na 420 pasuje prawie jak ulal zwykly jednorazowy kubek plastikowy wyglada to rownie milo ... ale kubki na imprezach sa prawie zawsze

Komentarz

• miszka
            Bywalec
            • 2004
            • 132

Dobra, teraz moje 3 grosze:
            3staDe + 18-55 USM + 50 1.8 + 35-135 USM + 100-300 USM + BeGie + 420EX
            "Photography is 50% photographer, 40% light, 10% equipment"
            www.jopczynski.art.pl

Komentarz

• krs76
              Coś już napisał
              • 2005
              • 93

Można też przymocować z tyłu palnika (gdy ten jest skierowany w np w górę) kawałek białej tekturki o szerokości palnika i wysokości około 10 cm .Równie dobrze działa

Komentarz

• Adam_Max
                Coś już napisał
                • 2005
                • 83

Kiedyś przerobiłem zwykłe stare wypowiałe parasole które znalazłem w garażu, tylko wymieniłem czarny materiał na białe płutno - godzinka roboty, do tego skleiłem dwie oprawki i żarówki energooszczędne. Ale teraz można się w to już nie bawić, na allegro mozna znaleść nową parasolkę fotograficzną z oprawą E27 i statywem w cenie poniżej 100 zł.

Komentarz

Pracuję...