X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • CASE
    Coś już napisał
    • 2006
    • 80

Taka dyskusja jest bez sensu, bo o ile nie tworzysz jakiegoś dziwnego trendu, to pozycje "same" się dobierają.
    Canon jakiś tam, bo lubię
    Nie dla PS'a, mniejsze nie dla syfry.

Moje www
    Zobacz mnie na GoldenLine...
    ...i na LinkedIn

Komentarz

• adamek
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 2265

Inspirować to się możesz dobrymi zdjęciami. Fajnie też wyczuć w jaki sposób ta modelka dobrze wygląda, dobrze się czuje (npo: na jej poprzednich fotach )
      Miłego dnia
      adam jastrzębowski
      cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
      tu tu

Komentarz

• Przemek Lipski
        Bywalec
        • 2006
        • 212

Zamieszczone przez adamek
        Inspirować to się możesz dobrymi zdjęciami. Fajnie też wyczuć w jaki sposób ta modelka dobrze wygląda, dobrze się czuje (npo: na jej poprzednich fotach )
        A dobrymi innymi wzorami, to już nie można się inspirowac?? A takie szkice, czy fotki z ustawieniami, mogą byc także źródłem ispiracji, wcale nie gorszym od zdjęcia, kwestia tylko jak i gdzie się to wykorzysta.
        "Wszyscyśmy z płócien
        Rembrandta:
        To tylko kwestia
        Światła ; " (Jacek Kaczmarski "Światło")

Komentarz

• viTo
          Bywalec
          • 2006
          • 130

Zamieszczone przez Falek
          pdf "63 Classical Model Poses" ze szkicami póz.
          wyslij mi to na meila vitoo (at) o2 (dot) pl a ja to wrzuce na serwerek i bedzie sobie lezalo...
          Inspiracji jest zawsze duzo, ale osoby ktorym sie robi pierwszy raz zdjecia pozowane nie za bardzo chca sie ukladac tak jak nam sie wydaje ze maja stac, lezec kucac, kleczec wiec zawsze jakis maly poradnik sie przyda i bedzie mozna korzystac... no i np. pokazac jej i niech sobie cos wybierze. a jak juz wybierze, to niech sie uczy i pozuje :-D

EDIT:
          Meila juz dostalem i zgodnie z obietnica wrzucam na serwerek.

waga: 7*267*009 bajtow czyli 6,93 MB
          Zachecam do sciagania i pozdrawiam.

Dzieki Falek.
          Ostatnio edytowany przez viTo; 7689.
          EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
          Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:

Komentarz

• schabu
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1352

Zamieszczone przez viTo
            Jak bys mogl to zmien adres na http://www.mansonband.easyisp.pl/fot...ozy_modeli.pdf

bedzie to na serwerku, tak dlugo jak bedzie istniala strona :-D
            jak zobaczylem pierwsze strony tego PDFa to myslalem ze sa to cwiczenia z aerobiku
            Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Komentarz

• crater
              Początki nałogu
              • 2006
              • 399

O rany schabu - hahahaha - czytajac ten topic pilem sobie spokojnie herbatke i jak doszedlem do twojego posta to az oplulem monitor ze smeichu

A tak na serio. Popieram Adamka. Ma racje. Co z teog ze poza b edzie super trendy , cool i jazzy, jak modelka niebeidze sie czula w niej dobrze, badz w niej dobrze wygladala. Poprostu do kazdej dziewczyny musisz podejsc z osobna. I kombinowac. Freestyle na sesji jest dobry, ale musisz miec cos przemyslanego na poczatku. Wtedy masz 2 wyjscia. Albo jedziesz od poczatku zarysowana koncepcja, albo wykorzystujesz polowe badz mniej pomyslow a reszta to wlasnie freestyle
              www.facebook.com/StudioColorbox

Komentarz

• schabu
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 1352

no czasem podczas trollowania uda mi sie cos zabawnego napisac. rzadko ale i tak czesciej niz cos fachowo-pomocnego
                Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Komentarz

• HA!SO
                  Dopiero zaczyna
                  • 2006
                  • 23

wczoraj na ten blog trafiłem i bardzo mi ta lektura przypadła do gustu, więc polecam.

Komentarz

Pracuję...