dla potwierdzenia tych slow maly PRZYKLAD 8)
X
-
-
Zdecydowanie odradzam zakupy u "kasialaska". Po zdjęciach z aukcji wnioskuję że to ta sama osoba co "kasiacorporation". Bezczelnie poprawia wygląd obiektywów / sprzętu w PS (kiedyś po forum krążyło zdjęcie z 2 pierścieniami ostrzenia
). Kupiłem u niej filtr, żałuję, nie polecam. Później wyzwała mnie od złodziei ale to długa i mało ciekawa historia (a Allegro ma to gdzieś)
Komentarz
-
Zdecydowanie odradzam zakupy u "kasialaska". Po zdjęciach z aukcji wnioskuję że to ta sama osoba co "kasiacorporation". Bezczelnie poprawia wygląd obiektywów / sprzętu w PS (kiedyś po forum krążyło zdjęcie z 2 pierścieniami ostrzenia
). Kupiłem u niej filtr, żałuję, nie polecam. Później wyzwała mnie od złodziei ale to długa i mało ciekawa historia (a Allegro ma to gdzieś) 
no wlasnie to mi sie skojarzylo... te konto kasi i te foto z 2 pierscieniami ktory chyba ktos byl slepy jak montowal w PS
Mialem je gdzies zapisane... takich cudow przy obiektywach to ja nie widzialem!
A co do tych wspanialych fotek z ogloszen kasicorporation, to jeden z rodzynkow wyglada tak:
wiec przy okazji , kupowanie z tego konta tez niepolecam!
kiedys ich wiecej bylo na forum M42Ostatnio edytowany przez JaBlam; 4940.
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żalujeKomentarz
-
poczytałem negatywy duzo tego nie ma ale dotyczą głównie fałszowania, ze obiektywy są bez skaz a jej kontrą jest to ze"Obiektyw nie miał rys, a ja przez mikroskop nie bedę sprawdzać każdego obiektywu"Komentarz
-
Heh ja moich obiektywow pod lupa tez nie ogladam. Sprzedalem ich wiele i ludzie byli bardzo zadowoleni. Nawet jak co bylo drasniete to wolalem szczerze napisac niz wciskac kity i rasowac fotki. A to z bardzo prostej przyczyny: Sam kiedys padlem dwukrotnie ofiara takiego naginania i wiem jak to boli bedac kupujacym, spodziewajac sie tego co ci w opisie wcisneli.
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żalujeKomentarz
-
wojtek_j napisał:
Niezależnie od tego, jak oceniamy sprzedajacego "kasialaska", ten obiektyw nie zasługuje na dobra opinię. Jest to "zwyczajny" 75-300, uznany za jeden z najsłabszych optycznie zoomów Canona, tylko z dodanym IS. O wiele lepszy optycznie, z lepszym IS jest 70-300/4-5.6 USM IS; warto dołożyć kilkaset złotych, żeby go kupić; trzeba tylko uważać, żeby nie był z "trefnej" serii - t.zn. 3-cia cyfra w numerze seryjnym nie powinna być 0 lub 1.I dodatkowe pytanie.Co myślicie o tym?Bo za jakiś czas i coś większego bym chciał kupić a coś takiego jakaś panna sprzedaje na allegro.
http://www.allegro.pl/item166287261_...izator_.ht mlCanon EOS 30D, Canon EOS 400D, EOS 5D; EOS T1i, EOS T2i; EF 17-40/4L, EF 100-300/5.6L, EFS 60/2.8 macro, EF 200/2.8 L II, EF 100-400/4.5-5.6L IS USM, EF 70-200/4 IS L, EF 70-300/4-5.6 IS USM, EF 300/4 L; EF 1.4 Extender, EF 2x Extender, Speedlite 420EX, Speedlite 580EX; "IS is for us old farts with too much shake"(NINAS)Komentarz

Komentarz