X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kolaj
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 3293

Zamieszczone przez Driver
    nie kłócimy się

dyskutujemy
    co nie zmienia faktu bezprzedmiotowości tej dyskusji, której pewną analogię pozwoliłem sobie przedstawić w poprzednim poście

Komentarz

• wojtekwk1

Zamieszczone przez gwozdzt
      Nie ważne, z kim Ty masz do czynienia, ale usera wojtekwk1 dopiero co przedwczoraj wyedukowaliśmy, więc jak by na to nie patrzeć, wprowadzajac lornetkowe podejście do sprawy, burzycie mu dopiero co zdobytą wiedzę. :-)

BTW, wydaje mi się, że wojtek nas tu podpuszcza i to on kupił 400D,
      ("pytam odjnośnie luster, ponieważ nie dlugo zamierzam jakies kupic")

a ściemnia nam tu z jakimś kolegą
      "Mój kolega zakupił canon'a 400D z kiczowatym obiektywem..."

Z kolegą nie jest to żadna ściema. Ja posiadam Canona s3is i jestem z niego całkowicie zadowolony Jest ze tak powiem sprzętem przechodnim bo każdy miłośnik fotografii amatorskiej chcaiłby zapewne mie kiedyś lustro. O czym ja również marzę... in the future. Kolega ma 400D ( serio ) no i, myślał, że jak kupi lustro to będzie pięknie ale niestety tak nie jest. Powiedział do mnie :''brakuje mi tu mocnego zoom'a'' A, że ja się nie znam non neta nie ma zapytałem się Was licznie zgromadzeni forumowicze. A więc przyszłośc dla mnie to lustro. ''Kto pyta nie błądzi'' A co mam mu polecic jak się zapyta aza te ''5 setek'' ?? pozostańmy przy zoom'ie 5x i jakiejś jakości.

Z góry dziękuje. i pozdrawiam.

P.S. Czemu ''kolega kupił 400d'' miałoby byc wpuszczaniem?!''
      Ostatnio edytowany przez Gość; 10025.

Komentarz

• franker
        Początki nałogu
        • 2007
        • 305

Zamieszczone przez wojtekwk1
        pozostańmy przy zoom'ie 5x
        ile to mm??

Komentarz

• Viracocha
          Uzależniony
          • 2004
          • 853

Z kolegą nie jest to żadna ściema. Ja posiadam Canona s3is i jestem z niego całkowicie zadowolony Jest ze tak powiem sprzętem przechodnim bo każdy miłośnik fotografii amatorskiej chcaiłby zapewne mie kiedyś lustro. O czym ja również marzę... in the future. Kolega ma 400D ( serio ) no i, myślał, że jak kupi lustro to będzie pięknie ale niestety tak nie jest. Powiedział do mnie :''brakuje mi tu mocnego zoom'a''
          Tak to jest jak się kupuje lustrzankę nie wiedząc po co, chociaż wiadomo - "lustrzanka robi lepsze zdjęcia"...

Komentarz

• gwozdzt
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 5780

A co mam mu polecic jak się zapyta aza te ''5 setek'' ?? pozostańmy przy zoom'ie 5x i jakiejś jakości.
            Już wcześniej pisalem: do KITa niech sobie dokupi Tamrona 55-200 i będzie dobrze.

KIT jest 18-55, do tego Tamron 55-200; razem daje od 18mm do 200mm czy ZOOM 11x 8)
            a zapewniam Cię, że lepiej ten zakres mieć podzielony na dwa obiektywy niż w jednym.
            Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

Pracuję...