X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • poss
    Bywalec
    • 2006
    • 131

hehehe, a mówiłem kopiuj partiami wyłączanie urządzenia odbywa się po kilku minutach braku aktywności użytkownika na urządzeniu - czyli w tym wypadku przechodzenia pomiędzy katalogami. Jak byś podzielił sobie na partie po 5 katalogów to uzyskał byś to samo
    40D + Tamron 17-50/2,8 + Sigma 70-300/4,5-5,6 + C50/1,8II + 550ex + duuuużo planów i mało pieniędzy...

studioad.pl - projektowanie stron internetowych
    serwery www bez limitów

Komentarz

• Olszewski
      Uzależniony
      • 2006
      • 782

Zamieszczone przez poss
      hehehe, a mówiłem kopiuj partiami wyłączanie urządzenia odbywa się po kilku minutach braku aktywności użytkownika na urządzeniu - czyli w tym wypadku przechodzenia pomiędzy katalogami. Jak byś podzielił sobie na partie po 5 katalogów to uzyskał byś to samo
      Niestety poss, próbowałem. Kopiowałem do folderu utworzonego na HDD pliki z folderu z DM III+. Na jedną turę zaznaczałem 100 plików i potrafiło skopiować 4-7 plików i pojawiał się ten komunikat. Za innym razem kopiowało 45 plików i dopiero się pojawiał, nie było reguły.
      Po drugie kopiuj 12GB zdjęć z podróży po 100szt. :/ Odechciało by mi się ich robić ...
      Nic mnie nie kosztuje odłączenie z tyłu drukarki i podłączenia DM III+ na krótką chwilę
      40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
      Ktoś naruszył Twoje prawa?

Komentarz

• poss
        Bywalec
        • 2006
        • 131

jasne że tak poprostu nie wiedziałem że jest taka opcja w ustawieniach i że można ją wyłączyć, natomiast miałem taki sam zamysł co do przyczyn wywalania się kopiowania
        40D + Tamron 17-50/2,8 + Sigma 70-300/4,5-5,6 + C50/1,8II + 550ex + duuuużo planów i mało pieniędzy...

studioad.pl - projektowanie stron internetowych
        serwery www bez limitów

Komentarz

• Olszewski
          Uzależniony
          • 2006
          • 782

Zamieszczone przez poss
          jasne że tak poprostu nie wiedziałem że jest taka opcja w ustawieniach i że można ją wyłączyć, natomiast miałem taki sam zamysł co do przyczyn wywalania się kopiowania
          Grunt, że działa i jest na to sposób To jest w sumie najważniejsze
          40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
          Ktoś naruszył Twoje prawa?

Komentarz

Pracuję...