X
-
Tagi: Brak
-
Bo pierwsze to podróbka.Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów." -
poszukaj na stronach Canona - gdzieś czytałem, że Canon nie za bardzo lubi się z kartami Lexara. Mój 40D czasami wywala info podczas focenia ze starszymi kartami Lexar, że karta niesformatowana. Na innych kartach tego nie ma.....robiłbym lepsze zdjęcia jak miałbym lepszy aparat
Komentarz
-
Od około 6 miesięcy używam tej karty z 30D i nie mam z nią najmniejszego problemu.Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.Komentarz
-
tylko SanDisk lub Kingston, lepiej nie komplikować sobie życia ...MK, 400D+BG-E3, C18-55 IS, C85/1.8, S18-200 OS, 430 EX II, A590 ISKomentarz
-
Wiesz, czy tylko na podstawie niskiej ceny takie wnioski wysnuwasz??
Ja używałem tego Lexara (kupionego w Agito.p)
w 350d i teraz w 50d.
Kolega używa z 40d, też mu śmiga.
Nigdy nie miałem żadnych problemów a w porównaniu z moim Kingstonem jest mega szybka
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Raczej żyć w niewiedzy
Canon 50D + dodatki
Komentarz
-
to z doświadczenia a nie z niewiedzy
MK, 400D+BG-E3, C18-55 IS, C85/1.8, S18-200 OS, 430 EX II, A590 ISKomentarz
-
pozdrawiam
Tomasz
-
Komentarz
-
Lexar to przypadkiem nie ekstraklasa wśród producentów pamięci?
Przy produkcji masowej każdej firmie trafi się karta sprawiająca problemy - nieważne czy sandisk, adata, kingston czy lexar - nie ma co na tej podstawie generalizować.Ostatnio edytowany przez wojkij; 11622.Komentarz
-
Komentarz
-
No dobra czyli pamięć może być
A jak z tymi podróbkami? Bo tak w ogóle to nie słyszałem o podróbkach lexar'a. Najwyżej tylko o sandisk i pretecKomentarz
-
Canon 50D + dodatki
Komentarz
-
Używam kart Lexara z korpusami Canona - bez żadnych problemów. Mam także Sandiski. Dla mnie to równorzędne firmy. Może nawet z przewagą Lexara. Od Kingstona uciekłem po serii problemów u wielu znajomych.I am FXKomentarz
Komentarz