X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • matlog
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 32

ekran w 50D

Witam, mam pytanie odnośnie ekranu z tyłu korpusu, czy on gaśnie po przyłożeniu oka do wizjera jak w 400 D czy trzeba go osobno wyłączać? Oglądałem dzisiaj chwilę puszkę w MM i jakoś nie mogłem na szybko znaleźć funkcji.
  • Krzychu
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 3611

Zamieszczone przez matlog
    Witam, mam pytanie odnośnie ekranu z tyłu korpusu, czy on gaśnie po przyłożeniu oka do wizjera jak w 400 D czy trzeba go osobno wyłączać? Oglądałem dzisiaj chwilę puszkę w MM i jakoś nie mogłem na szybko znaleźć funkcji.
    Nie gaśnie bo się nie świeci na okrągło jak w 400D - 50D ma wyświetlacz na górze korpusu którego 400D nie ma...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Komentarz

• RaFko
      Coś już napisał
      • 2009
      • 50

Zamieszczone przez matlog
      Wystarczy lekko nacisnac spust i wszystko gasnie
      flickr

Komentarz

• matlog
        Dopiero zaczyna
        • 2008
        • 32

Zamieszczone przez RaFko
        Wystarczy lekko nacisnac spust i wszystko gasnie
        nie wiem dlaczego temu w MM nie gasł ekran po naciśnięciu spustu. Pewnie wyłaczona była jakać funkcja której na szybko nie znalazłem w menu.

Komentarz

• emczyk
          • 2009
          • 9

wcisniecie przycisku info powoduje ze nie gasnie lub gasnie po nacisnieciu spustu.
          system canon + chęci

Komentarz

Pracuję...