X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kaspior
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 19

1000 D data na zdjęciach

Witam!
    Na poczadku chciiałem nadmienic że jestem szczęśliwym pośiadaczem 40d i nawet do głowy mi nie przyszło o datowniku na zdjeciach.Wczoraj znajoma poprośiła mnie o ustawienie tej funkcji w 1000 D no i niestety nie ustawiłem za pomocą instrukcji.Moje pytanie czy jest taka funkcja i jak ją ustawic.
  • MariuszJ
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 1697

Nie ma tej opcji żadna znana mi lustrzanka.

Możesz to zrobić hurtem za pomocą programu Faststone Photo Resizer.
    Entuzjastyczny Neofita

Komentarz

• Kaspior
      Dopiero zaczyna
      • 2008
      • 19

Dziękuje bardzo.

Komentarz

• adrian17
        • 2010
        • 13

A najlepiej to naucz znajomą czytania EXIFów - efekt ten sam, a w odróżnieniu od datownika nie mogą zepsuć klimatu zdjęć.

Komentarz

• Kaspior
          Dopiero zaczyna
          • 2008
          • 19

Nowo powstający dom i kolejne etapy budowy chciała miec uwiecznione na fotkach z datami i praktycznie do tego tylko jest jej to potrzebne,a EXIF-y nauczymy czytac :-)

Komentarz

• psl
            Bywalec
            • 2009
            • 246

Zamieszczone przez adrian17
            A najlepiej to naucz znajomą czytania EXIFów - efekt ten sam, a w odróżnieniu od datownika nie mogą zepsuć klimatu zdjęć.
            A ja nie miałbym nic przeciwko możliwości użycia takiego datownika w swoim 1000d. Mimo, że umiem czytać exify. Jedno nie wyklucza drugiego.

Komentarz

• Vroo
              Dopiero zaczyna
              • 2010
              • 36

A może niech używa picasy czy podobnego programu, który od razu organizuje według dat? Chyba wszystkich zdjęć wywoływać i tak nie będzie...

Komentarz

Pracuję...