X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PeGie
    • 2010
    • 10

Eneloop

Witam,
    Czy ktoś może mi napisać jakie kupić?
    Na alledrogo ceny wahają się od 6,50 za sztukę do 16,80 za sztukę.
    Skąd taka różnica?
    Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie.
  • najeli
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 992

A skąd różnice cen czegokolwiek na allegro? ;-)

Ja mogę Ci tylko polecić sklep Baltrade, kupowałam tam różne rzeczy wrażliwe na podróbki i nigdy nie miałam problemów. Ceny mają albo atrakcyjne albo nienajgorsze. Zresztą to jest sklep stacjonarny w Gdańsku i w tej formie z niego korzystam.
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Komentarz

• marekb
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 2273

mam 5 zestawów od chyba 2 lat 2000mAh i działają bezproblemowo.Ładuję je różnymi prądami: 200, 500, 700mA i nie straciły swoich właściwości. Praktycznie na jednym zestawie w lampie robie cały dzień repo i mam jeszcze zapas (fakt, mało świecę) zestawy kupowałem w sklepie cybershop: http://cyber-shop.pl/ 30zł za zestwa to chyba dobrze. Maja też w dobrych cenach karty pamięci.

Komentarz

• PeGie
        • 2010
        • 10

No tak. Jeżeli jednak baterie wyglądają tak samo, tak samo są opisane, mają te same parametry i jedne kosztują 6,50 a drugie 16.80 za sztukę to coś jednak musi je różnić.
        Czy tylko to że ktoś napisał oryginalne japońskie?
        Diabeł tkwi w szczegółach i ja bym chciał je poznać
        Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie.

Komentarz

• MC_
          Pełne uzależnienie
          • 2009
          • 3444

Sprawdzony sprzedawca:

A różnice mogą wynikać z tego, że w jednym sklepie ziemniaki kosztują 1.20PLN a w drugim 1.80PLN od tego samego rolnika ;-)

Komentarz

• dinderi
            Pełne uzależnienie
            • 2009
            • 3028

Tutaj masz sklepik naszego forumowego kolegi Adama Marczaka: http://tinyurl.com/AMMarshall
            Kupiłem u niego już kilka przedmiotów. Ma dobre ceny i rewelacyjną obsługę.
            Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
            09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• Bolek02
              Pełne uzależnienie
              • 2010
              • 3225

Zamieszczone przez PeGie
              No tak. Jeżeli jednak baterie wyglądają tak samo, tak samo są opisane, mają te same parametry i jedne kosztują 6,50 a drugie 16.80 za sztukę to coś jednak musi je różnić.
              Czy tylko to że ktoś napisał oryginalne japońskie?
              Diabeł tkwi w szczegółach i ja bym chciał je poznać
              Jeśli chcesz poznać jakie są róznice wg opinii forumowiczów dot. zakupu na wybranych aukcjach, to musisz podać do nich linki Skąd mamy wiedzieć o co Tobie dokladnie chodzi
              Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Komentarz

• Shingo
                Zablokowany
                • 2010
                • 181

Zamieszczone przez PeGie
                Witam,
                Czy ktoś może mi napisać jakie kupić?
                Na alledrogo ceny wahają się od 6,50 za sztukę do 16,80 za sztukę.
                Skąd taka różnica?
                kup u "super sprzedawcy" w dobrej cenie i ciesz sie dobrymi aku po dobrej cenie

Komentarz

• Bart3k
                  Początki nałogu
                  • 2008
                  • 316

jeżeli interesuje cie jeden komplet to uwzgledniając wysyłkę wyjdzie najtaniej... w fotojokerze jak masz stacjonarny sklep gdzieś w okolicy... tam 10 zł od sztuki
                  Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Komentarz

• dr Dundersztyc
                    Bywalec
                    • 2010
                    • 109

Baltrade
                    sklep internetowy - baterie, akumulatorki, ładowarki, latarki, baterie słuchowe, żarówki, karty pamięci, everactive, eneloop, energizer, rayovac, duracell, panasonic, gp, xtar

w ubiegłym tygodniu zamawiałem, szybko i sprawnie, cenowo rewelacja :rolleyes:

Komentarz

• zaitsev
                      Pełne uzależnienie
                      • 2008
                      • 1660

Zamieszczone przez najeli
                      Ja mogę Ci tylko polecić sklep Baltrade, kupowałam tam różne rzeczy wrażliwe na podróbki i nigdy nie miałam problemów. Ceny mają albo atrakcyjne albo nienajgorsze.
                      Zamieszczone przez dr Dundersztyc
                      Baltrade
                      sklep internetowy - baterie, akumulatorki, ładowarki, latarki, baterie słuchowe, żarówki, karty pamięci, everactive, eneloop, energizer, rayovac, duracell, panasonic, gp, xtar

w ubiegłym tygodniu zamawiałem, szybko i sprawnie, cenowo rewelacja :rolleyes:
                      Również mogę polecić. Kupiłem u nich ładowarkę BC-700 z zestawem właśnie Eneloopów po bardzo dobrej cenie w porównaniu do analogicznych zestawów konkurencji.

Komentarz

• MC_
                        Pełne uzależnienie
                        • 2009
                        • 3444

Jeśli chodzi o ceny Eneloopów i ładowarki, to ram.net z Gdańska ma wyraźnie taniej.

Komentarz

• Opa_Apo
                          Bywalec
                          • 2008
                          • 226

Zamieszczone przez MC_
                          Jeśli chodzi o ceny Eneloopów i ładowarki, to ram.net z Gdańska ma wyraźnie taniej.
                          Rozumiem, że ram.net to nazwa własna sklepu, a nie adres strony? Nie ma takiej strony niestety.

Komentarz

• MC_
                            Pełne uzależnienie
                            • 2009
                            • 3444

W sumie to wystarczyło w google wrzucić.

Komentarz

• Opa_Apo
                              Bywalec
                              • 2008
                              • 226

Zamieszczone przez MC_
                              www.ram.net.pl

W sumie to wystarczyło w google wrzucić.
                              Nie pomyślałem. Też mi się sklep z tanimi eneloopami przyda, dzięki

Komentarz

Pracuję...