X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jarekA
    Początki nałogu
    • 2005
    • 326

Sigma 12-24 jest niezła, ale jednak droższa od 10-20. Trudniej też jej sie pozbyć. Na FF sie robi ultra-szeroko. Ja przy 14mm mam już spory problem z kadrem, więc to szkło na FF dla wariatów kochających takie kąty i umiejących je focić.
    chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF :rolleyes:

Komentarz

• drfidel
      Zablokowany
      • 2010
      • 111

Pełna kulturwa na tym forum. widzę, że najbardziej starych trepów boli, że młody człowiek kupi sobie pełna klatkę na 18-te urodziny. Nagonka przeradza sie w pyskowanie, że nie użył wyszukiwarki. Ma rację, że nie użył, bo tam nie ma czego szukać. Wszędzie trolowanie sklerotyków o pikselozie i pierdylion ISO. Proponuję Młody Kolego abyś kupił sobie sprzęt na jaki Cie stać, starych cieci netowych nie pytaj o nic, bo niczego i tak tu się nie dowiesz, a co gorsza zdurniejesz za młodu od tych próżnych tekstów. Każdy wątek na forach w tym chorym kraju przeradza się w wielki OT. Rób zdjęcia i zbieraj własne doświadczenia.

Komentarz

• Przemek_PC
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 2456

Oj, widać koledze coś dziś nie poszło i cały żal wylał tutaj. Jeśli ma ulżyć to słuchamy dalej

Komentarz

• MastaMarek
          Coś już napisał
          • 2010
          • 56

Zamieszczone przez drfidel
          Pełna kulturwa na tym forum. widzę, że najbardziej starych trepów boli, że młody człowiek kupi sobie pełna klatkę na 18-te urodziny. Nagonka przeradza sie w pyskowanie, że nie użył wyszukiwarki. Ma rację, że nie użył, bo tam nie ma czego szukać. Wszędzie trolowanie sklerotyków o pikselozie i pierdylion ISO. Proponuję Młody Kolego abyś kupił sobie sprzęt na jaki Cie stać, starych cieci netowych nie pytaj o nic, bo niczego i tak tu się nie dowiesz, a co gorsza zdurniejesz za młodu od tych próżnych tekstów. Każdy wątek na forach w tym chorym kraju przeradza się w wielki OT. Rób zdjęcia i zbieraj własne doświadczenia.
          popieram w 100%!! moherom mowimy nie! juz nawet w fotografi sa ^_^ korzystaj za mlodu ile wejdzie i zbieraj doswiadczenie
          Moj Foto Blog

Komentarz

Pracuję...