Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • irekaro
    Początki nałogu
    • 2007
    • 262

rc-1

oczywiście jeśli taki temat istnieje to przenieść lub usunąć - ja nie znalazłem. chodzi mianowicie czy można tym pilotem zdalnie kręcić filmy. jeśli nie to jakim można?
    canon
  • Kolaj
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 3293

A w instrukcji od aparatu szukałeś? Przykładowo dla 7D: Strona 151 (wersja EN)
    "You can use Remote Controller RC-6/RC-1/RC-5 to start and stop the movie shooting if the drive mode is..."

Komentarz

• irekaro
      Początki nałogu
      • 2007
      • 262

jeszcze nie . mam tylko po angielsku a polską mam wydrukowaną tylko brak czasu na czytanie. ale kiedyś się wezmę.
      canon

Komentarz

• leopold
        Bywalec
        • 2009
        • 125

Zamieszczone przez irekaro
        jeszcze nie . mam tylko po angielsku a polską mam wydrukowaną tylko brak czasu na czytanie. ale kiedyś się wezmę.
        No można się wściec. Zawsze to samo: "nie mam czasu poczytać instrukcji", ale zawsze znajdzie się jeleń, który mam nadmiar czasu...
        Pozdrawia rozwścieczony Leopold

Komentarz

• N00bek
          Zablokowany
          • 2010
          • 734

Zamieszczone przez irekaro
          Dziwne, a na forum napisać to czas znajdziesz ?

Czy Ty masz makra pod to przygotowane. Z początku nie brałem tego pod uwagę, ale teraz co chwila chce mi się śmiać :-D:-D

Komentarz

• leopold
            Bywalec
            • 2009
            • 125

Zamieszczone przez N00bek
            Czy Ty masz makra pod to przygotowane. Z początku nie brałem tego pod uwagę, ale teraz co chwila chce mi się śmiać :-D:-D
            Kajecik
            Za moich czasów o takich bezeceństwach jak makra nikt nie słyszał
            Pozdrawia prastary Leopold

Komentarz

Pracuję...