X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • proktor22
    • 2011
    • 5

Instrukcja obsługi

Witam kupiłem lampę błyskową ze sklepu internetowego i nie było polskiej instrukcji obsługi wydrukowanej otrzymałem tylko link z której strony można pobrać instrukcję. Czy to prawda że każdy sprzęt elektroniczny kupiony w Polsce powinien mieć instrukcję obsługi? Czy mogę się starać o instrukcję obsługi wydrukowaną??
  • MC_
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 3444

Instrukcja obsługi

Nie wiem czy link wystarczy, ale sprzet elektroniczny wydrukowanej miec nie musi. Na 100% moze byc plyta cd z pdf.

Komentarz

• Adam71
      Początki nałogu
      • 2011
      • 316

Odp: Instrukcja obsługi

A nie masz Ty chłopie większych problemów ? Podali Ci link więc po co ta cała dyskusja ...

Komentarz

• dzidofon
        Początki nałogu
        • 2010
        • 280

Dokładnie :-). Czym będzie różniła się ta wydrukowana od dostarczonej przez sprzedawcę? Jeśli jest szczegółowa to co za problem? Gorzej jak jest to tylko świstek co z czym połączyć, jak to często się zdarza ;-)
        300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)

Komentarz

• tulio
          Dopiero zaczyna
          • 2012
          • 29

Przyznam szczerze iż dla mnie wygodniej przegląda się instrukcję oryginalną "papierową" dostarczoną przez producenta razem z oferowanym przedmiotem - szczególnie jeśli mamy do czynienia z instrukcją powyżej >200 stron ...... zresztą dzisiaj to jest tak jak z książką - jedni czytają e-boki, drudzy korzystają z audiobooków a jeszcze inni wolą tradycyjną formę papierową. .... ale to tylko moje osobiste spostrzeżenie ;-).

C5D, S35/1.4A, S85/1.4A, YN565ex

Komentarz

• dzidofon
            Początki nałogu
            • 2010
            • 280

Masz rację, ale weź pod uwagę:
            1. Nie każdy czyta instrukcję (zaryzykowałbym tezę, że nawet większość jej nie czyta),
            2. Jeśli załączają ją do produktu to najczęściej w 100 językach, co powoduje że w pudełku papieru jest węcej niż samego sprzętu :-).
            300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)

Komentarz

• proktor22
              • 2011
              • 5

Zamieszczone przez Adam71
              A nie masz Ty chłopie większych problemów ? Podali Ci link więc po co ta cała dyskusja ...
              Ja byłem zaskoczony brakiem instrukcji obsługi dlatego napisałem Tą wiadomość.
              Dziękuję wszystkim za odpowiedz.Zaczynam drukować instrukcję z pdf.

Komentarz

Pracuję...