X
-
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII -
Komentarz
-
Odp: Proszę o pomoc !!
tego 50 1.8 zawsze warto mieć
możesz zaryzykować i kupić tanszego yongnuo 50 1.8 a odkładać pieniądze na coś lepszego
SONY
Komentarz
-
Komentarz
-
strach kupić używanego canona 50 1.8 to jest obiektyw, który potrafi rozwalić się w rękach
zdecydowanie wolałbym w cenie uzywki kupic nowe yongnuo
SONY
Komentarz
-
Komentarz
-
jezeli nie zalezy ci na szybkim zakupie i mozesz poczekac do 30 marca,bo dopiero wtedy bede w Polsce,
to mam niezajechana sztuke c50/1.8 lezy w szafie i sie kurzy,malo uzywana na pewno dlugo ci posluzy
jak cos to pisz na privMoje zdjecia
http://www.fotoflax.comKomentarz
-
Kupiłem tą sztukę: FOTO TANIEJ Canon EOS 1D MKII RATY GWARANCJA (5136313540) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Myśle że warto było za 1300zł.Dziękuję za wszystkie informacje i pomoc ! Temat do zamknięcia.Komentarz
-
Komentarz
-
Jak bym miał budżet 1300 na obiektyw to kupiłbym albo nowego Canona 50 f.1.4 albo canona 85 1.8- a jak będziesz chciał używkę to jeszcze Ci kasa na co innego zostanie.Fotografując staraj się pokazać to czego bez Ciebie, nikt by nie zobaczył - Robert Bresson
__________________________________________________ ____________________________
www.facebook.com/pokornieckifotografiaKomentarz
-
Z wymienionych przez autora 3 aparatów można spokojnie skreślić 5D. Nie jest szybki i śledzenie na Al Servo ma praktycznie zerowe.
Do portretu z FF proponuję C 100/2,0 USM.C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
www.cobalt.fr.plKomentarz
-
Komentarz
-
Witam ponownie !
Aparat już jest u mnie od tygodnia(może pół) i po przesiadce z Nikona (która nie była z łatwiejszych)stwierdzam że wybór był super ! 
Body pomimo wad które zauważyłem jest mega.Wygoda użytkowania 10 ! Jeśli ktoś szuka dobrej puszki do "pracy" jest naprawdę dobry.Mam jedno pytanie co do użytkowników 1d mark ii,gdy wchodze w rozwinięcie ustawień(np.tryb cichej pracy itp.) nie moge przeskoczyć do wyboru On/OFF.Nie wiem co zrobić więc prosze o poradę.Jeśli chcecie jakieś konkrety proszę pisać !
Komentarz
Komentarz