X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12158

Zamieszczone przez piast9
    Szybkie wyczerpanie akumulatora nie powoduje utraty zdjęć, co najwyżej niemożliwość zrobienia następnych.
    zwalone akumulatory moga powodowac bledy w zapisie na karty.

Zamieszczone przez Madroz
    Emtec to dobra firma kiedys to był BASF
    z druga czescia sie zgadzam. i wlasnie dlatego nie zgadzam sie z pierwsza. BASF dawno temu byl dobra firma, ale pod koniec lat 90-tych zaczal odwalac straszna kaszane. firma zaczela obnizac loty i wypuszczac bardzo kiepska chemie.

karta pamieci to nie dyskietka czy kaseta megnetofonowa, wiec jest szansa, ze ta karta pamieci bedzie dzialac. za 100zl bym chyba zaryzykowal. w tej cenie to sie nawet Dane-Elec nie kupi, a Dane-Elec to jakby nie patrzec kiepscizna
    www albo tez flickr

Komentarz

• Qbexus
      Uzależniony
      • 2005
      • 562

Uzywalem emte-ca 2 lata coprawda 64mb ale nie bylo z nim zadnych problemow zreszta nadal smiga z A-60 jak robie zdjecia u cioci na imininach to nie targam puszki. Akustyk basf mial zwalona opinie przez tysiace podrobek kazdego z ich produktow, jak kupiles oryginala na zachodzie to bylo ok. Z reszta i maxwela tak u nas zalatwili a w stanach byl uwazany za super firme. Kiedys w sklepie z plytami pytalem goscia o oryginalne plyty potrzebowalem na matke do tloczni to sie usmiechnal i stwierdzil ze nie bierze odpowiedzialnosci a na polkach pelno stalo dysanow, emtec-ow, i co tam jeszcze uwazanego za firmowe jest.

Komentarz

• Pikczer
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 2578

Wlasnie bylem w MM w W-wie i sprawdzalem. Chyba cos sie pomylilo koledze albo im (albo poza Wawa ekstra promocje daja). 99 PLN owszem, kosztuje ale 256 MB !!!
        Jesli u Ciebie jest za ta cene 1GB, to bierz 20 sobie i sprzedawaj
        Sam jedna kupie.

Komentarz

• Jac
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 4813

Kazdy MM ma swoje ceny na towary w jednym taniej w drogim drozej...
          a co do kart to ja bym nie kupil :-) bo nie lubie czekac jak mi sie laduje zdjecie w aparacie zanim je wyswietli na LCD... wiec SD UltraII i Extreme... i wole miec jedna pozadna niz cztery przecietne...
          Instagram

Komentarz

• KMV10
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 2320

Jak potrzebujesz to brać. Jak nie potrzebujesz - nie brać.

Komentarz

• Qbexus
              Uzależniony
              • 2005
              • 562

Brac jak idziesz na airshow to ultra jak do lasu to moze byc kazda chyba ze drzewa uciekaja.

Komentarz

• Jac
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 4813

Zamieszczone przez Qbexus
                Brac jak idziesz na airshow to ultra jak do lasu to moze byc kazda chyba ze drzewa uciekaja.
                las to nienajlepszy przyklad
                Create free stylish signatures for your photos

Create free stylish signatures for your photos

poza tym mi chodzi tez o podglad zdjec, ktory jest znacznie szybszy z szybka karta..
                Instagram

Komentarz

• Qbexus
                  Uzależniony
                  • 2005
                  • 562

Jasne wiadomo kazdemu wedlug potrzeb ale nie mozna wciskac ludzia ze jak za 99 zl to g.... bo emtec to dobra firma.

Komentarz

• popmart
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1721

może to zwiastun nowego ??? 1GB taniej niż przeciętna firmowa 512 ???

moim zdaniem opłaca sie ktoś już nabył ??

Aha w marketach dość często pojawiają sie pomyłki przy WPROWADZANIU TOWARU !!!

Komentarz

• nastier
                      Uzależniony
                      • 2005
                      • 686

Zamieszczone przez Pikczer
                      Wlasnie bylem w MM w W-wie i sprawdzalem. Chyba cos sie pomylilo koledze albo im (albo poza Wawa ekstra promocje daja). 99 PLN owszem, kosztuje ale 256 MB !!!
                      Jesli u Ciebie jest za ta cene 1GB, to bierz 20 sobie i sprzedawaj
                      Sam jedna kupie.
                      wiesz, bardzo mozliwe,ze te skubance specjalnie powiesili przy tych kartach taka cene, a potem okazuje sie, ze to pomylka
                      dzis pojade i jeszcze raz sprawdze

fotoblog

Komentarz

• Bachman
                        Bywalec
                        • 2005
                        • 147

ja jestem chetny na 2 takie karty - moglbys nabyc?- a z oddaniem kasy sie dogadamy

Komentarz

• architect
                          Coś już napisał
                          • 2005
                          • 65

Długo zastanawiałem się nad kartą i wybrałem ze względów bezpieczeństwa SD Ultra II 512 MB zamiast ilus tam GB innej firmy. Jednak za kwotę 99 zł 1 GB bym brał jako karte na wszelki wypadek jak będzie potrzeba dopstrykać kilka fotek więcej. Pozatym EMTEC to dobra firma i karty są na kościach Toshiba więc na tym samym co Kingston i wiele innych tylko naklejka inna.
                          Canon 4ever

Komentarz

• nastier
                            Uzależniony
                            • 2005
                            • 686

wlasnie wrocilem z media i jest tak jak sie spodziewalem - pomylili ceny
                            1gb etmec kosztuje(uwaga, uwaga!) 499 plnow! smieszne

fotoblog

Komentarz

• Pikczer
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 2578

Zamieszczone przez nastier
                              wlasnie wrocilem z media i jest tak jak sie spodziewalem - pomylili ceny
                              1gb etmec kosztuje(uwaga, uwaga!) 499 plnow! smieszne
                              wlasnie, tego sie obawialem

Komentarz

• Madroz
                                Początki nałogu
                                • 2005
                                • 254

To już wiem dlaczego gość z MediaMarketu tak dziwnie na mnie się patrzył, gdy powiedziałem, że w Lublinie 1GB po 99zl mają.hehehe
                                EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
                                PLFOTO

Komentarz

Pracuję...