X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • nonaC

bry

dosc istotne jest jak ktos juz zauwazyl coz za tworzywo (abs?). jesli chodzi o kleje to polecam kuknac na http://www.uhu.de/. pewnie chwilke trzeba bedzie podrazyc temat ale skoro juz stalo sie nieszczescie...

pozdrawiam!

Komentarz

• Follman
      Bywalec
      • 2005
      • 188

Jeszcze moze powinien pomoc Poxipol ale przezroczysty lepiej wyglaa podełko jak by co jest czerwone.

:
      KLIKNIJ

Komentarz

• mruczek
        Bywalec
        • 2005
        • 240

Zamieszczone przez marcingreen
        tak jak koledzy radzą, a jak juz nic nie pomoże - to może podgrzać ten plastik zapalniczką, aż się stopi i poźniej spróbować to na szybko 'zespawać na gorąco'
        to był żart oczywiście

Gratuję pomysłu. Naprawde gratukuje!!!

Smyrać ogniem koło przedniej soczewki. Naprawde dobry pomysł. A jak tankujesz auto na stacji, to może tesz bawisz sie zapalniczką?

Komentarz

• Zielony
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 2928

Zamieszczone przez mruczek
          Gratuję pomysłu. Naprawde gratukuje!!!
          dziękuję
          sigpic

Komentarz

• mruczek
            Bywalec
            • 2005
            • 240

Zamieszczone przez marcingreen
            dziękuję
            sorki za literówkę, cała przyjemność z mojej strony

Komentarz

• pumex1

widze Panowie, ze temat wzbudzil duze emocje i jednoczesnie wielu z Was ubawil Z tego co widze, to chyba najrozsadniej bedzie delikatnie podkleic szybkoschnaca "Kropelka", a pozniej usztywnic "distalem" lub podobnym
              W kazdym razie ani zapalniczka, ani palnikiem bawic sie nie bede
              Dam znac jakie rezultaty.
              Zdravim
              Szymon

Komentarz

• tito86
                Bywalec
                • 2009
                • 116

heh ale odkopałem temat. a to za sprawą mojego T28-75. zestaw upadł z ok 30-40cm na glebe - asfalt, zrobił koziołka i ... (drastyczne sceny pominę)
                czy klej LOCTITE 416 nadaje się do sklejenia tej części, która służy do zakładania osłony przeciwsłonecznej i filtrów? miałem kiedyś z nim do czynienia i wiem że trzyma jak sk...syn, ale nie wiem czy mogę go bezpiecznie użyć do obiektywu.
                ps. optyka cała, AF i reszta działa bez zarzutu, więc polecam tego tamrona, bo dzielnie znosi trudy
                http://michalwloch.blogspot.com/

Komentarz

Pracuję...