Zamieszczone przez lolek
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
"Uprzejmosci" mozecie wymieniac na PM, a nie na forum...Komentarz
-
nie wiem co z nim będzie porobie pare zdjęć i wtedy pomyśle nad tym co mi muflon mówił może sprzedam albo zamienie z kimś na 350d.Komentarz
-
a teraz na PW sypią się propozycje zamiany 350d na 1ds

hahahahaha
Komentarz
-
fatalny aparat kupiles. dales ponad dwa kola, a toto nawet nie moze jako kamerka internetowa pracowac. badziew jakis kupiles.Komentarz
-
no i posłuchałem muflona pozbyłem się tego aparatu bo rzeczywiście był ciężkii nie poręczny,sprzedałem dziś ,udało mi się za niego wziąć tyle co dałem .gość chyba się połakomił jak ja na wygląd a nie wszystko co duże to dobre i tak eos 1ds znalazł kogoś kto go będzie dzwigał,,hehe a ja poszukam tej 350...Komentarz
-
Ostatnio na forum strasznie dziwne wątki czytam ...Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Komentarz
-
Ewentualnie "dziwni" forumowicze je pisząZamieszczone przez ripekOstatnio na forum strasznie dziwne wątki czytam ...Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
-
I to bardzo prymitywna. Już w #5 poście zidentyfikowałem tego trolla, ale zostało to wycięte i zrobiła się z tego mało sensowna dyskusja o ortografii itp.Zamieszczone przez Robert P.Przeciez to jest ewidetna prowaokacja.
Wskazując na jego nieudolność językową chciałem tylko dać co bardziej inteligentnym forumowiczom do zrozumienia, że 1D(s) w rękach praktycznie rzecz biorąc analfabety to sprawa tak mało prawdopodobna, że bez większego ryzyka można stwierdzić, iż osobnik ów ewidentnie trolluje.Ostatnio edytowany przez gwozdzt; 3209.Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
No jak bum cyk cyk, sprawdzilem nawet czy IP sie nie pokrywa z ktoryms z forumowiczow
Komentarz
-
-
Ej, no ale darujcie sobie juz takie komentarze...Komentarz
-
ale to do mnie ?Zamieszczone przez muflonEj, no ale darujcie sobie juz takie komentarze...
sam padłeś ostatnio ofiarą mega chamskiego zachowania na forum, które można by było wcześniej ukrócić, gdybyśmy wymagali od nowych użytkowników stosowania podstawowych zasad korzystania z forum. Facet jest nowiuteńki, zapuszcza ewidentnego flama, trolluje, plącze się w zeznaniach - a my pełna kulturka :-o A wystarczyło zadać jedno bardzo konkretne pytanie z takich, które wymagają choćby potrzymania sprzętu w ręce, aby poprawnie odpowiedzieć.Komentarz
-
Nie tylko, tak ogólnie. Było, mineło, można olać, zapomnieć, ignorować.Zamieszczone przez Kubamanale to do mnie ?
No właśnie.. i co z tego? Olać, zapomnieć, ignorować, w najgorszym wypadku banować (po cichu, nie zaśmiecając forum!). A nie dokarmiać, bo nigdy nie zdechnie - to moja dewizaZamieszczone przez Kubamansam padłeś ostatnio ofiarą mega chamskiego zachowania na forum
Komentarz
Komentarz