X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ms714033
    Bywalec
    • 2005
    • 176

Zamieszczone przez arturs
    ... nie kupiłem sobie gripa bo nie oczuwam takiej potrzeby - a mam 185 cm wzrostu więc i ręce mam duże ...
    Miałeś w rękach z gripem? Nie ma żadnego porównania!!!!!!!!!!! Ja mam 190 i teraz naprawdę "czuję" ten aparat.

Sorry za OT.

Komentarz

• arturs
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 4196

Jeszcze raz ja ;-)

I co ważne - czas startu aparatu - 350D praktycznie od razu startuje po włączeniu, a 300 po około 4s - jak masz małe dzieci to czasem jest o te 4s za wolno ;-)

Pozdrowienia
      Artur Starz
      5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

I co ważne - czas startu aparatu - 350D praktycznie od razu startuje po włączeniu, a 300 po około 4s - jak masz małe dzieci to czasem jest o te 4s za wolno ;-)

I wtedy zostawiasz go (300D/10D) na always on z autowylaczaniem - sporo szybciej sie budzi (musniecie spustu) niz wlacza.
        To byl dla mnie dosc skuteczny sposob jak mialem 10D i ten argument szybkiego czasu startu odpada... szczegolnie gdy ma sie zapasowe akumulatorki .

Komentarz

• Paweł Ubysz
          Coś już napisał
          • 2005
          • 93

Jeszcze raz ja ;-)

300 nie startuje od razu ale te 4 s to ma sie do rzeczywistości jakos tak nijako.
          Ja mogę zrobić zdjęcie około 2 s po włączeniu na firmowym sofcie.
          300D + kit + 50/1,8 + sigma 70-300 APO DG Macro

Komentarz

Pracuję...