X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kajkom
    • 2012
    • 11

Brak ostrości

Witam,
    Postanowiłem od nie dawna korzystać z funkcji podglądu na żywo w Canonie EOS 50D i okazuje się,że nie ustawia mi ostrości. Natomiast po przejściu do wizjera jest oki. tzn ostrość jest oki.
    Pytanie czy przy podglądzie na żywo muszę coś zmieniać w ustawieniach? przełącznik na obiektywie jest ustawiony na AF
  • dinderi
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 3028

Zamieszczone przez kajkom
    Witam,
    Postanowiłem od nie dawna korzystać z funkcji podglądu na żywo w Canonie EOS 50D i okazuje się,że nie ustawia mi ostrości. Natomiast po przejściu do wizjera jest oki. tzn ostrość jest oki.
    Pytanie czy przy podglądzie na żywo muszę coś zmieniać w ustawieniach? przełącznik na obiektywie jest ustawiony na AF
    Przeczytaj instrukcję aparatu.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• kajkom
      • 2012
      • 11

super, dzięki za poradę
      do poduszki jak najbardziej, natomiast info potrzebuję już teraz

Komentarz

• dinderi
        Pełne uzależnienie
        • 2009
        • 3028

Od 13:44 do 14:06 dawno byś to znalazł w instrukcji.
        tak, tak, za chwilę padnie tekst, że nie masz instrukcji, aparat dostałes dzisiaj rano, bez papierów etc. etc.
        Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• kajkom
          • 2012
          • 11

a tutaj Ciebie zaskoczę, wystarczy przycisnąć przycisk AF-ON i jest już ostro.

Komentarz

• dinderi
            Pełne uzależnienie
            • 2009
            • 3028

Zamieszczone przez kajkom
            a tutaj Ciebie zaskoczę, wystarczy przycisnąć przycisk AF-ON i jest już ostro.
            Nie czuję się zaskoczony

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

Pracuję...