X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • candar
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 3366

Odp: Godox v1 pro, problem z zamocowaniem

[MENTION=53063]luso[/MENTION]

Sprawdź jeszcze to:
    "Mój Godox V1S przestał działać z moim Sony A7IV i nie mogłem zrozumieć, dlaczego. Nawet kiedy wróciłem do sklepu z aparatami, udało im się to uruchomić i wyglądałem jak idiota. Wróciłem do domu i nadal nie działało z moim aparatem. Jeśli lampa błyskowa nie działa, spróbuj wyłączyć tryb cichy. Mam go w menu funkcji, ale w A74 znajduje się on pod ekranem aparatu nr 7. Na A73 znajduje się pod ekranem kamery 2 4 z 9. Inne rzeczy do sprawdzenia to tryb podglądu na żywo i podgląd obrazu."

Ostatnio edytowany przez candar; 18138.
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Komentarz

• Cichy
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 7443

Zamieszczone przez luso

Mam pytanie, czy po podłączeniu lampy do aparatu powinna być widoczna ikona pioruna na wyświetlaczu, lampę mam ustawioną w trybie "fill flash"?
      U mnie są nawet 2 pioruny po włączeniu lampy (drugi informuje o trybie Rear).
      O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• luso
        Uzależniony
        • 2014
        • 900

A ja nie mam żadnego, tzn czasami się pokazują, wówczas na lampie pojawia się również wartość ustawionej przysłony...

Komentarz

• luso
          Uzależniony
          • 2014
          • 900

Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc. [MENTION=18138]candar[/MENTION] miał rację. Lampa nie była osadzona poprawnie w stopce... po poprawnym przymocowaniu lampy działa poprawnie

Komentarz

• candar
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 3366

Zamieszczone przez luso
            Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc. [MENTION=18138]candar[/MENTION] miał rację. Lampa nie była osadzona poprawnie w stopce... po poprawnym przymocowaniu lampy działa poprawnie
            Dziękuję! Zawsze należy szukać najprostszych rozwiązań problemu i najsłabszego ogniwa.
            Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Komentarz

• Leon007
              Pełne uzależnienie
              • 2009
              • 2709

Zamieszczone przez candar
              Dziękuję! Zawsze należy szukać najprostszych rozwiązań problemu i najsłabszego ogniwa.
              Właśnie tak. Złota reguła serwisowa: urządzenie włączone lepiej działa.
              Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
              Ja
              Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
              Konfucjusz

Komentarz

Pracuję...