X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • thorin
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1990

podalem Ci linka, i powiadam ze ostatni to znaczy ten

to dobra okazja, bierz i nie pytaj

Komentarz

• thorin
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1990

numeracja jest prosta w canonie im nizszy numer tym lepszy aparat dla przykladu

1000 3000 5000 to zabawki
      300 500 troche lepiej
      30 50 10 pol profi
      1 3 5 profi

Komentarz

• asica

dzieki ale wole osobiscie zobaczyc ten aparat zanimk go kupie, ja jestem z Krakowa....

Komentarz

• thorin
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1990

niewiem jak akustyk ale ja bym ryzykowal, najwyzej sprzedalbym go na allegro, za te cene niewiele do stracenia a zyskac mozna wiele, na dzis zlotych rad koniec ide spac, aha doloze ze 100 i seria 600/650/630/620 to wlasciwie aparaty pol profi ale to zupelnie inna bajka pozdrawiam...

Komentarz

• asica

hmmmm......czyli jednak 50e.....na co w nim zwrocic uwage ??

Komentarz

• thorin
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1990

na migawke, przede wszystkim na migawke, reszta czesci mechanicznych jesli aparat sie nie wiesza i blyska lampa musi byc sprawna ale musisz spojrzec na migawke czy nie wylazi z niej smar i popros najlepiej sprzedawce o zdjecie migawki

Komentarz

• asica

a oprocz tego canona co jeszcze polecacie ?? mam malo czasu i zalezy mi zeby szybko kupic w miare dobry aparat

Komentarz

• thorin
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1990

za te pieniadze ? ta 50 tka jest wporzo, moglbym polecic tansze 100 i serie 600 ale jak juz mowilem to jest strasznie sliska sprawa bo rzadko zdarzaja sie modele z dobra migawka, dlatego zainwestuje w ten model, no jesli bardzo chcesz 300 to moze byc i 300 ewentualnie za te pieniadze masz bardzo fajny zestaw manualny, jakis t60 plus szklo tele i spacer zoom... a o inne firmy popytaj na innych forach ja bana dostac tutaj nie chce poza tym niewiem jak stoja aparaty firmy N.

Komentarz

• asica

Czyli najlepiej tego e50 ?? Jezeli jednak tego nie znajde w swojej okolicy to jaki inny ??

Komentarz

• gawryl
                      Uzależniony
                      • 2004
                      • 810

powinnas szukac w okolicy allegro oplaca sie kupic dobry sprzet, a nie kupic blisko
                      350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Komentarz

• asica

ale ja sie za bardzo nie znam i nie wiem czy jak kupie cos co jest na zdjeciu to czybedzie to dobre, to ze mi sie podoba to jedno a to czy jest dobre to drugie

Komentarz

• gawryl
                          Uzależniony
                          • 2004
                          • 810

zawsze masz niepewnosc, gdy kupujesz cos starego, bo nie masz gwarancji....
                          natomiast o jakosci sprzetu wypowiedzieli sie znawcy forumowi....

warto wiec kupowac bez pospiechu i od pewnych osob - najlepiej nie od TIPow, ale od ,,zapalencow'' fotografii, ktorzy sprzedaja swoj sprzet bo kupuja cos lepszego - wowczas mozesz liczyc na uczciwosc bo taki TIP to nie jest w stanie sprawdzic kazdej sprzedawanej sztuki... ja tak zawsze kupowalem i nie nadzialem sie. czego zycze tez i Tobie
                          350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Komentarz

• asica

zastanawiam sie bo kusza mnie canonem 300v za 350 zl same body prawie nowym a e50 kosztuje tyle samo i nie wiem co wybrac

Komentarz

• thorin
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 1990

ja tamrona i 300d kupilem na allegro, ale za to pieniadze niemale wiec mialem i na to i na to po tydzien testow nim zaplacilem... inna sprawa ze moje konto na allegro wzbudza zaufanie

Komentarz

• thorin
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 1990

Zamieszczone przez asica
                                zastanawiam sie bo kusza mnie canonem 300v za 350 zl same body prawie nowym a e50 kosztuje tyle samo i nie wiem co wybrac

odp - 50e

Komentarz

Pracuję...