X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • stn

Moim jedynym w 100% pewnym stwierdzeniem jest zła
    praca trybu P - do innych mogę mieć jedynie przypuszczenia.
    Już podskurnie czuje że serwis chyba zachacze

Komentarz

• jceel
      Początki nałogu
      • 2007
      • 282

Zamieszczone przez arturs
      Bo tryb P to w zasadzie zielony kwadracik.. jedyna chyba różnica to że masz kontrolę nad wyskakiwaniem lampy..
      Nie no, przynajmniej u mnie (w 400D) P to bardzo powerfulny tryb. Można ustawiać iso/wb/tryb af/pomiar światła no i po wciśnięciu do połowy spustu migawki pokrętłem czas lub przysłonę (aparat wtedy na bieżąco sam dobiera ten drugi parametr).
      EN57D DIGITAL.

Komentarz

• janmar
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 3468

Zamieszczone przez jceel
        Nie no, przynajmniej u mnie (w 400D) P to bardzo powerfulny tryb. Można ustawiać iso/wb/tryb af/pomiar światła no i po wciśnięciu do połowy spustu migawki pokrętłem czas lub przysłonę (aparat wtedy na bieżąco sam dobiera ten drugi parametr).
        Pisałem.[trzydziesci dwie różnice od zielonego]. Jest trudny,ale ja uzywam.[czesto]Nie wiem dlaczego jest tak blednie oceniany

Komentarz

• piast9
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 3267

Zrób zdjęcie i zobacz w EXIF jaki tryb pracy aparatu został tam zapisany. Są czasem problemy z kółkiem trybów. Wtedy serwis.
          650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Komentarz

Pracuję...