X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Przeciez zadne statystyki juz nie dzialaja (exp level, mp itp), zostalo tylko zliczanie posotw a tu nie ma sie co scigac bo mnie i tak nie przegonicie :P .

Co do instrukcji do cracka do 300D to podeslijcie mi, ja wrzuce na www i kazdy chetny sobie sciagnie a dla autora zrobimy zrzutke na piwo 8)

Komentarz

• mroczny
      Początki nałogu
      • 2004
      • 292

LOL - mroczny, policz sobie swoje posty [OT] a potem powtórz to zdanie o sztucznym nabijaniu statystyk Sie ubawiłem wielce, dzieki
      Spox, to mnie koledzy podsumowali jako klepacza, szkoda trochę
      Przeciez zadne statystyki juz nie dzialaja
      Jak to, nie będę miał jeszcze jednej żaróweczki? To mi całą expozycję zepsuje, będę miał przez was niedoświetlone zdjęcia
      zostalo tylko zliczanie posotw a tu nie ma sie co scigac bo mnie i tak nie przegonicie .
      I mówicie że to ja jestem klepacz Vitez => RESPECT :wink:
      NO, not one of the First Ones,
      I AM THE FIRST ONE !!!
      PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King

Komentarz

• Aszu
        Uzależniony
        • 2004
        • 707

Chłopaki, jeśli macie do dawajcie też instrukcje po polsku do 10D. Do mnie na maila.
        //mj

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez mroczny
          Jak to, nie będę miał jeszcze jednej żaróweczki?
          A nie wiem czy zaroweczki dzialaja , chyba tak bo zaleza od liczby postow. O nie dzialajace statystyki chodzi mi o te kolorowe paski co byly kiedys pod wypowiedzia (a teraz sa z boku - nieaktywne).

Zamieszczone przez mroczny
          zostalo tylko zliczanie postow a tu nie ma sie co scigac bo mnie i tak nie przegonicie .
          I mówicie że to ja jestem klepacz Vitez => RESPECT :wink:
          Tylko jeszcze policz ile z moich postow jest OT (ten jest ).

Komentarz

Pracuję...