X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • musek
    • 2008
    • 3

kłopot z 350d

Witam! Mam problem z moim drugim body. Chodzi o canona 350d. Postanowiłem go dziś odpalić i nic. Zero reakcji po przełączeniu ON/OFF. Myślałem że to wina aku, więc go wymieniłem ale nadal nic. Jedyna reakcja to gdy nacisnę przycisk do wybierania punktu ostrosci, to na małym ekraniku pojawia się wybrany pkt, oraz pojawiają się ikonki gdy wybieram tryb robienia zdjęć (samowyzwalacz, seria zdjęć i pojedyncza klatka). Czy ktoś może wie co się stało? Z góry dzięki za pomoc. musek
  • Tuszak
    Dopiero zaczyna
    • 2007
    • 26

tylko serwis. powodzenia z nimi
    www.mkonopka.pl

5d2 + Ls + 580ex II,

Komentarz

• Chris_11
      Uzależniony
      • 2006
      • 572

Standardowo możesz jeszcze spróbować wyciągnąć baterię podtrzymującą i poczekać kilkanaście minut.
      Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Komentarz

• bugster44
        Dopiero zaczyna
        • 2009
        • 49

popieram kolege Chris_11. wyciągnąc baterie główną i podtrzymującą. jak to nic nie da sprobuj update'ować firmaware. nawet z tego samego na ten sam. czasem pomaga.
        EOS 350D + Canon 18-55mm 3.5-5.6 IS + chiński statyw + własnej roboty wężyk spustowy z blokadą + charyzma

Komentarz

• bebesky
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 1231

Zamieszczone przez bugster44
          popieram kolege Chris_11. wyciągnąc baterie główną i podtrzymującą. jak to nic nie da sprobuj update'ować firmaware. nawet z tego samego na ten sam. czasem pomaga.
          będzie z tym problem bo:
          "Postanowiłem go dziś odpalić i nic. Zero reakcji po przełączeniu ON/OFF. "

Komentarz

• bugster44
            Dopiero zaczyna
            • 2009
            • 49

racja. wiec pozostaje serwis jesli nie pomoglo odciecie zasilań na dluzszy czas (jakies 10 minut). napewno nie ma reakcji ? probowales bez obiektywu z wlozona karta cyknac zdjecie?
            Ostatnio edytowany przez bugster44; 29868.
            EOS 350D + Canon 18-55mm 3.5-5.6 IS + chiński statyw + własnej roboty wężyk spustowy z blokadą + charyzma

Komentarz

• musek
              • 2008
              • 3

próbowałem wszystkiego.

Komentarz

• Chris_11
                Uzależniony
                • 2006
                • 572

To jak już odgrzałeś kotleta, to powiedz chociaż, co się okazało.
                Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Komentarz

• musek
                  • 2008
                  • 3

Aparat leży w szufladzie.

Komentarz

Pracuję...