Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • midan
    • 2008
    • 4

5d czy 60d?

może pytanie dziwne.chciałem kupić canona 60d,lecz mam okazję kupić używanego z pewnego źródła canona 5d mark I.cena porównywalna.proszę mnie nie wyśmiać lecz pomóc.
  • ecki74
    Początki nałogu
    • 2006
    • 289

Zamieszczone przez midan
    może pytanie dziwne.chciałem kupić canona 60d,lecz mam okazję kupić używanego z pewnego źródła canona 5d mark I.cena porównywalna.proszę mnie nie wyśmiać lecz pomóc.
    Wszystko zależy od tego jakie szkła posiadasz, no i pytanie o te 5d - jaki ma przebieg ? A teraz jeszcze następne pytania się nasuwają - do jakiego rodzaju fotografii chcesz tego sprzętu używać.
    -owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk

uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl

Komentarz

• midan
      • 2008
      • 4

mam canon 100 2.8.macro.lubię zdjęcia makro,portrety
      !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
      [QUOTE=midan;927119]mam canon 100 2.8.macro.lubię zdjęcia makro,portrety.o przebieg się nie pytałem lecz w jakich granicach winien się znajdować i tak się nie znam.liczę na pomoc.
      ]mam canon 100 2.8.macro.lubię zdjęcia makro,portrety.o przebieg się nie pytałem lecz w jakich granicach winien się znajdować i tak się nie znam.liczę na pomoc.
      coś się pomieszało powyżej
      Ostatnio edytowany przez midan; 19943. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• Marcinsxx
        Dopiero zaczyna
        • 2006
        • 34

Jak do portretu i makro to zdecydowanie polecam 5D ale sprawdz jaki ma przebieg, jeśli ma powyżej 60-70 tysięcy to bym się zastanowił, choć tu duże znaczenie odgrywała by cena.
        http://picasaweb.google.pl/MarcinSX

Komentarz

• MacGyver
          Cenzor
          • 2006
          • 7043

Zamieszczone przez midan
          .proszę mnie nie wyśmiać lecz pomóc.
          Od pytań "Co kupić bo nie wiem" to jest podforum "Dla początkujących". Porównywanie 60D i 5D Mk I jest cokolwiek pozbawione sensu, równie dobrze możemy sobie porównywać 5D Mk II i 1D Mk I.

Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

Pracuję...