X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rafailo
    • 2005
    • 1

Problem Z Pyłkami 300d

Witam wszystkich.
    mam pewien problem mialem jakis maly paproszek w polu widzania przez wizjerek , wiec zdjolem obiektyw i przedmuchalem powietrzen sprezonym z puszki - niby specjalny mial byc ale cos z niego prysnelo i sie plama zrobila na lusterku wiec ja wytarlem miekka szmatka do soczewek i tu mam maly problem bo teraz widze przez wizjer 120 roznych malych pylków.
    Prosze o pomoc co mozna zrobic, bardzo prosze o pomoc.
    Pozdrawiam.
  • pazurek
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1294

Chyba tylko serwis?

Tutaj na forum w ogole malo kto sie odwazyl wycierac lustro, wiekszosc raczej ogranicza sie do dmuchania gruszka. Przedmuchiwanie powietrzem z puszki to inny ogolnie odradzany sposob na "czyszczenie". :-/
    http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• sebcio80
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 2655

Zamieszczone przez rafailo
      Witam wszystkich.
      mam pewien problem mialem jakis maly paproszek w polu widzania przez wizjerek , wiec zdjolem obiektyw i przedmuchalem powietrzen sprezonym z puszki - niby specjalny mial byc ale cos z niego prysnelo i sie plama zrobila na lusterku wiec ja wytarlem miekka szmatka do soczewek i tu mam maly problem bo teraz widze przez wizjer 120 roznych malych pylków.
      Prosze o pomoc co mozna zrobic, bardzo prosze o pomoc.
      Pozdrawiam.

NIGDY nie wolno czyscic matrycy sprezonym powietrzem!! tylko gruszka, najlepej wygotowana
      Moje wątki na forum: sport | fashion
      | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Komentarz

• pazurek
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1294

On nie czyscil matrycy ale matowke od spodu.
        http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• GaGacek
          Bywalec
          • 2005
          • 235

Are you brave enough?

Komentarz

Pracuję...