Zamieszczone przez bebop
X
-
-
Sorry, mówiłem oczywiście o szerokich kątachZamieszczone przez bebopnie bluźnij ;-) - a 135L?
Pentax K-5 II, Leica M9Komentarz
-
dlatego dla mnie szeroki zdecydowanie na średnim formacie. chociaż z tego co słyszę na tym forum, to Nikon ma lepsze szerokie kąty niż Canon.Zamieszczone przez ArkanSorry, mówiłem oczywiście o szerokich kątach
inna sprawa, że przestałem odczuwać potrzebę szerszego kąta niż 24mm.Ostatnio edytowany przez bebop; 2016.gra i buczy bebopKomentarz
-
kupiłem ostatnio trochę Velvi50, Mamijke 45/2.8 i Moskwe 5 (6x9), to możemy iść w plener - tylko niech się jakaś pogoda zrobi.Zamieszczone przez bebopno! ;-) dlatego szeroki zdecydowanie na średnim formacie.Pentax K-5 II, Leica M9Komentarz
-
Komentarz
-
ta 45/2.8 to do jakiego? 645?Zamieszczone przez Arkankupiłem ostatnio trochę Velvi50, Mamijke 45/2.8 i Moskwe 5 (6x9), to możemy iść w plener - tylko niech się jakaś pogoda zrobi.gra i buczy bebopKomentarz
-
-
Tak do 645, udało mi się trafić za dobra cene 45/2.8 i 150/3.5 :-)Zamieszczone przez bebopta 45/2.8 to do jakiego? 645?Pentax K-5 II, Leica M9Komentarz
-
w drodze wyjatkuZamieszczone przez Jacwezcie ze sobe tez kilku cyfrowych ;-)
- ja na razie sprzedałem ds'a i nie kupiłem jeszcze nic nowego - więc póki co jestem skazany albo na analog, albo na pożyczanie 350-ki od żony
Pentax K-5 II, Leica M9Komentarz
-
-
przecież Jacek ma analogi [w stopce]Zamieszczone przez Arkanw drodze wyjatku

zdecydowanie to pierwsze. plener analogowy. tylko albo niech śnieg spadnie, albo niech totalnie przyjdzie wiosna. bo teraz to brudno jest.Zamieszczone przez Arkanja na razie sprzedałem ds'a i nie kupiłem jeszcze nic nowego - więc póki co jestem skazany albo na analog, albo na pożyczanie 350-ki od żony
gra i buczy bebopKomentarz
-
D200Zamieszczone przez Jacwlasnie mialem pytac co to za '?' w podpisie... no i co bedzie w zamian 5D ;-)
może jest przejściówka na szkła canona.
gra i buczy bebopKomentarz
-
Wszystkie na chodzie poza kodakiem retina reflex, a Kodak Brownie Starlet Camera moge wziasc to zobaczycie na czym polega fotografiaZamieszczone przez bebopprzecież Jacek ma analogi [w stopce]
jak zwykle czekam na info :-)Zamieszczone przez bebopzdecydowanie to pierwsze. plener analogowy. tylko albo niech śnieg spadnie, albo niech totalnie przyjdzie wiosna. bo teraz to brudno jest.
nie sadze :-)Zamieszczone przez bebopD200 może jest przejściówka na szkła canona.Komentarz
-
Chyba tak, choć nie jest to mój wymarzony sprzęt, a dodatkowo zrobiłem sobie krzywdę i poszedłem do BlueCity i pobawiłem się D200, co z kolei spowodowało, że 5d wypadł bardzo blado (mówię o ergomomi i takich tam, a nie o jakosci fotek). :-(Zamieszczone przez Jacwlasnie mialem pytac co to za '?' w podpisie... no i co bedzie w zamian 5D ;-)Pentax K-5 II, Leica M9Komentarz
-
ja się z kolei pobawiłem 4x5, niestety ergonomia (wielkość i waga) mnie zniechęca. jakość obrazu niestety może to zrekompensować... pomijam T&SZamieszczone przez ArkanChyba tak, choć nie jest to mój wymarzony sprzęt, a dodatkowo zrobiłem sobie krzywdę i poszedłem do BlueCity i pobawiłem się D200, co z kolei spowodowało, że 5d wypadł bardzo blado (mówię o ergomomi i takich tam, a nie o jakosci fotek). :-(gra i buczy bebopKomentarz
Komentarz