X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • minek
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1386

Zamieszczone przez Mac
    Widzę, że coraz więcej osób myśli o pełnej klatce
    Etam, do ,,pełnej klatki'' wystarczy przeciętny aparat fotograficzny i to nie jest żaden problem.
    Ale niektórzy myślą o ciut więcej. Nie jakieś tam 645, ale ja całkiem serio o 67, ewentualnie 66 (-:
    A żeby było w temacie, to czy wiecie, że taka niemała w końcu matówka do RB czy RZ67 kosztuje około 200zł?

Komentarz

• KuchateK
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 4895

Zamieszczone przez Kolekcjoner
      ETTL mi potrzebny na..... Taniej znaczy ile, gdzie, jak bom bardzo ciekaw. Jeśli możesz to wyślij jakieś namiary na PW.
      E-bay oczywiscie
      ...

Komentarz

• Kolekcjoner
        Obertroll
        • 2006
        • 18766

Zamieszczone przez minek
        Ale niektórzy myślą o ciut więcej. Nie jakieś tam 645, ale ja całkiem serio o 67, ewentualnie 66 (-:
        A żeby było w temacie, to czy wiecie, że taka niemała w końcu matówka do RB czy RZ67 kosztuje około 200zł?
        A lepiej nie myśleć ile do czegoś takiego kosztuje tylna ścianka cyfrowa.

KuchateK dzięki aczkolwiek moje doświadczenia z kupowaniem na ebay'u nie są delikatnie powiedziawszy sympatyczne.
        "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
        Kapitan Wagner

Komentarz

• minek
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1386

Pewnie że lepiej nie, bo i po co to komu?

Komentarz

• KuchateK
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 4895

KuchateK dzięki aczkolwiek moje doświadczenia z kupowaniem na ebay'u nie są delikatnie powiedziawszy sympatyczne.
            To zalezy od kogo sie kupuje. Nie przekreslaj calego e-bay'a z powodu jednego kiepskiego sprzedawcy...
            ...

Komentarz

• Kolekcjoner
              Obertroll
              • 2006
              • 18766

Zamieszczone przez KuchateK
              To zalezy od kogo sie kupuje. Nie przekreslaj calego e-bay'a z powodu jednego kiepskiego sprzedawcy...
              Chyba wyciągasz zbyt daleko idące wnioski. Niczego nie przekreślam ale o moich przeprawach długo by mówić. W każdym razie mam znajomego, który dużo tam handluje i bardzo dobrze mu to idzie także jakbym coś kupował to skorzystam z jego pomocy.
              "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
              Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...