X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dudek120
    • 2006
    • 8

irek67, aparat może być sprawny, ale karta może być zwalona, albo też nie współgra z aparatem (np. Kingston może mieć problemy). Sprawdź na innej karcie.
    BTW To mój pierwszy post na tym forum, więc chciałbym wszystkich serdecznie powitać!

Komentarz

• dylot

polecam !

Ja właśnie zakupiłem sobie ten aparacik (A430) i mimo wcześniejszych opini i związanych z tym moich obaw jestem bardzo zadowolony, robi bardzo dobre zdjęcia. Za te pieniądze to bardzo dobry aparat.
      W dzień robi dardzo dobre zdjęcia, dobry zoom optyczny i niezły cyfrowy, sporo funkcji manualnych chciaż przydałoby się np. dłuższy czas naświetlania i informacja o tym. W świetle żarówek potrzeba dobrego oświetlenia gdyż ma słabą lampę i słabo z większej odległości.
      Po kilku dniach i eksperymentach, polecam i oceniam na 5.

Komentarz

• jarcon

Zamieszczone przez irek67
        wyskakuje - "Błąd karty pamięciowej", ...
        Przepraszam, że nie szybko odpowiadam, ale przyda się też innym użytkownikom.
        Kartę przed użytkowaniem należy sformatować w tym aparacie. Należy włączyć formatowanie pełne, to zazwyczaj pomaga.
        Jeśli nie, to karta uszkodzona, lub aparat nie "lubi" niektórych kart.
        Faktycznie, z Kingstonami "standard" może być problem, są one po prostu wolne.
        Ja polecam GoodRam "standard" (mam 1 GB), jest szybsza od Kingstona i zresztą wykazują to testy. Śmiga nawet przy zdjęciach seryjnych.

Komentarz

• gasker

aparat zakupiony w vobisie (po 399) - to jedna z lepszych cen w krakowie

jak dotąd (od 2 tygodni) sprawuje się wyśmienicie. Za każdym razem zaskakuje mnie czymś nowym (pierwszy raz mam aparat tego typu). Mam pamięć Kingostona 1GB i nie narzekam. Jak na pierwszą kompaktową cyfrówkę to znakomity wybór.

I tak w ogóle witam wszystkich. To mój pierwszy post

Komentarz

Pracuję...