X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • booss64

Instrukcja do Canona A720IS PL

Szukam instrukcji do Canona A720IS po polsku
  • ylam

hej instrukcja jest na cd w pdf'ie po polsku a jesli nie masz to podaj maila to CI wyśle ją

Komentarz

• Xander16

Witam! Potrzebuję instrukcję do A720 po polsku, czy mógłby ktoś mi ją wysłać na adres [email protected] Z góry dziękuję i pozdrawiam

Komentarz

• booss64

Niestety na płycie nie ma wersji polskiej - ale instrukcję już dostałem.
        Dzięki za pomoc !!!!!!

Komentarz

• Nana

Witam
          A to ciekawe bo ja mam po polsku na CD dostałam razem z aparatem , może kolega wysłał Ci nie ten plik Instrukcja ma ponad 200 stron ciężko się ją czyta, napisałam do Canona ale w tej chwili nie mają . Cena to 60,- zł ale trudno muszę kupić bo wydanie książkowe zawsze będzie pod ręką
          Pozdrawiam Nana

Komentarz

• Edysia13

Witam jestem tu nowa, więc proszę o wyrozumiałość. Potrzebuję polskiej instrukcji do A720 IS, bo na płycie jest tylko po japońsku. Jeśli ktoś posiada proszę o przesłanie na e-maila: [email protected].
            Z góry dziękuję. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Początkuję w fotografii i mam nadzieję, że dużo się tutaj nauczę.

Komentarz

• markowcan

Hej wczoraj też kupiłem A720is bez polskiej instrukcji obsługi, na płycie też nie ma. Jak by mógł mi ją ktoś podesłać na adres [email protected] będę bardzo wdzięczny !!!!

Komentarz

• bartheck

Jakby ktoś był miły to proszę o przesłanie instrukcji na [email protected] Z góry dzięki!

Komentarz

• am3k

Ja również zakupiłem a720is z instrukcjami na płycie. Oczywiście polskiej brak:-|
                  Jężeli nie będzie to dla Was problemem to również proszę o przesłanie na adres [email protected] bądź umieszczenie na jakimś serwerze
                  Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Komentarz

• 19andrew80

witam wszystkich nie wiem czy w odpowiednim miejscu na forum to pisze ale ma problem z aparatem canon A720 is, po włączeniu aparatu pojawia sie komunikat o treści : BłąD OBIEKTYWU , WłąCZ APARAT, prosił bym o jakieś sugestie co może być przyczyna i jak można to naprawić z góry dziękuje

Komentarz

• maciej de b

Witam potrzebujących instrukcji. Znalazłem ostatnio na innym forum post gościa , który tą i inne instrukcje ponoć posiada. mam nadzieję że nie będzie to niewłaściwe , ale to jego mail, pod który można się zgłaszać. [email protected] pozdrowionka
                      !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                      ewentualnie zajrzyjcie sobie tu :
                      Ostatnio edytowany przez Gość; 14139. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• am3k

canon a720 instrukcja PL

Witam Wszystkich. W związku z dużym zainteresowaniem instrukcją do Canona a720IS zamieszczam link do serwera RS w formacie pdf

Canon_a720_PL

Całośc ok 10 MB, pozdrawiam wszystkich, Szczęśliwego Nowego Roku!

Komentarz

• Marta999

Pomocy

Czy moze mi ktos przeslac na maila polska instrukcje do PowerShot A720 IS
                          [email protected]
                          Z góry serdeczne dzieki.
                          Pozdrawiam

Komentarz

• Vitez
                            zło konieczne
                            • 2004
                            • 19804

Zamieszczone przez Marta999
                            Czy moze mi ktos przeslac na maila polska instrukcje do PowerShot A720 IS
                            A post nad twoim co się znajduje?

Komentarz

• Iga

instrukcja obsługi

Poszukuje instrukcji do Canon power shot A 720 IS w wersji polskiej.
                              Z góry dziekuje za linka lub przesłanie na maila [email protected]

Komentarz

Pracuję...