Szukam instrukcji do Canona A720IS po polsku
X
-
Tagi: Brak
-
-
Witam! Potrzebuję instrukcję do A720 po polsku, czy mógłby ktoś mi ją wysłać na adres [email protected] Z góry dziękuję i pozdrawiamKomentarz
-
Komentarz
-
Witam
A to ciekawe bo ja mam po polsku na CD dostałam razem z aparatem , może kolega wysłał Ci nie ten plik
Instrukcja ma ponad 200 stron
ciężko się ją czyta, napisałam do Canona ale w tej chwili nie mają . Cena to 60,- zł ale trudno muszę kupić bo wydanie książkowe zawsze będzie pod ręką
Pozdrawiam NanaKomentarz
-
Witam jestem tu nowa, więc proszę o wyrozumiałość. Potrzebuję polskiej instrukcji do A720 IS, bo na płycie jest tylko po japońsku. Jeśli ktoś posiada proszę o przesłanie na e-maila: [email protected].
Z góry dziękuję. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Początkuję w fotografii i mam nadzieję, że dużo się tutaj nauczę.Komentarz
-
Hej wczoraj też kupiłem A720is bez polskiej instrukcji obsługi, na płycie też nie ma. Jak by mógł mi ją ktoś podesłać na adres [email protected] będę bardzo wdzięczny !!!!Komentarz
-
Komentarz
-
Ja również zakupiłem a720is z instrukcjami na płycie. Oczywiście polskiej brak:-|
Jężeli nie będzie to dla Was problemem to również proszę o przesłanie na adres [email protected] bądź umieszczenie na jakimś serwerze
Z góry dziękuję i pozdrawiam.Komentarz
-
witam wszystkich nie wiem czy w odpowiednim miejscu na forum to pisze ale ma problem z aparatem canon A720 is, po włączeniu aparatu pojawia sie komunikat o treści : BłąD OBIEKTYWU , WłąCZ APARAT, prosił bym o jakieś sugestie co może być przyczyna i jak można to naprawić z góry dziękujeKomentarz
-
Witam potrzebujących instrukcji. Znalazłem ostatnio na innym forum post gościa , który tą i inne instrukcje ponoć posiada. mam nadzieję że nie będzie to niewłaściwe , ale to jego mail, pod który można się zgłaszać. [email protected] pozdrowionka
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ewentualnie zajrzyjcie sobie tu :
Komentarz
-
canon a720 instrukcja PL
Witam Wszystkich. W związku z dużym zainteresowaniem instrukcją do Canona a720IS zamieszczam link do serwera RS w formacie pdf
Canon_a720_PL
Całośc ok 10 MB, pozdrawiam wszystkich, Szczęśliwego Nowego Roku!Komentarz
-
Pomocy
Czy moze mi ktos przeslac na maila polska instrukcje do PowerShot A720 IS
[email protected]
Z góry serdeczne dzieki.
PozdrawiamKomentarz
-
Komentarz
-
instrukcja obsługi
Poszukuje instrukcji do Canon power shot A 720 IS w wersji polskiej.
Z góry dziekuje za linka lub przesłanie na maila [email protected]Komentarz
Komentarz