X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez Lech
    Panie Moderatorze, czyżby uczulenie na wszystko co się nie nazywa "Canon"
    Panie Lechu, a przeczytal Pan regulamin forum zanim zaczal Pan pisac?
    Polecam punkt 6.
    Jak sama nazwa wskazuje to jest Canon Board , czyli rozmawiamy tu o Canonach i nie ma to nic do uczulenia, taka jest po prostu tematyka calego forum, o czym powinien Pan wiedziec zanim zaczal Pan tu pisac.
    Do rozmawiania o sprzecie innych firm sluzy to podforum:

Dlatego wszelkie wtracenia o Kodakach, i innych firmach byly, sa i beda przenoszone/usuwane by nie robic burdelu.

Komentarz

• Lech
      Dopiero zaczyna
      • 2004
      • 41

6. Przestrzeganie tematyki na poszczególnych forach - mam nadzieję że tematyka poszczególnych forum jest dość jasna i proszę o jej przestyganie. Pisanie w nieodpowiednich miejscach skutkuje dodatkową pracą dla administratorów lub moderatorów
      Hmm... W temacie przewijał sie temat LCD, więc było na temat. Fakt, że śmiałem wymienić nie jedyną słuszną markę. Ale skoro takie są zasady tego forum, na którym jestem gościem, nie powiem już słowa o "złych" markach.

Jak coś będę miał do powiedzenia to będę pisał tylko o Canonach, Canonach, Canonach...

Canon, Canon, Canon... Canonomania jest cool

Komentarz

• AntekA

Tak trzymać!

Zamieszczone przez Lech
        Jak coś będę miał do powiedzenia to będę pisał tylko o Canonach, Canonach, Canonach...
        I tak powinno być! Czytam to forum od jakiegoś czasu i to w nim cenię - że są na nim ludzie, którzy naprawdę wiele o Canonach wiedzą, używają ich i odpowiadają "z doświadczenia". I nie proponują, nie porównywają cyfrówek innych firm.
        Poza tym pytanie dotyczyło LCD w Canonie A80 - a nie w Kodaku, Olympusie, Pentaxie, Truście i innnych bla, bla bla.[/code]

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Re: Tak trzymać!

Zamieszczone przez AntekA
          I nie proponują, nie porównywają cyfrówek innych firm.
          To sa jeszcze jakies inne firmy oprocz Canona?

Komentarz

• Nevethir

wygineły jak ostatnie dziewice

Komentarz

• Magdalena

Wczoraj zauwazyłam ,że przesłonka ma problem z domknięciem - zostaje niewielka przerwa. Czy to powazna usterka? Powinnam coś z tym zrobić? Dzięks

Komentarz

Pracuję...