X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Czacha
    fotograf
    • 2004
    • 4868

Vitez, tylko jakie oprocentowanie masz w banku na kredyt a jakie w sklepie?
    Jak cos smierdzi to otowrz okno.. przewietrz.. ;-) Ja niczgeo nie reklamuje.. Sam zakupy robie na ebayu :P Ale takie wysmiewanie sie ze sklepow jest delikatnie mowiac ignoranctwem...
    https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• DariuszM
      Coś już napisał
      • 2004
      • 94

w Poznaniu w Centrum handlowym jest Media Markt i 20 metrów obok FotoJoker - cena tego samego aparatu w FJ jest zawsze o kilkaset złoty wyższa
      ja nie wiem jak oni zarabiaja....
      Canon 10D, EF 50mm 1.8, EF 28-135 IS, EF 70-210mm 3.5-4.5 EF-S 18-55mm, SpeedLite 550EX, Lander L830, Jeep Bag
      "...professionals only have a bigger trashcan."

Komentarz

• Czacha
        fotograf
        • 2004
        • 4868

DM, zawsze zawsze, czy tylko zawsze? ;-)

Komentarz

• hazan
          Administrator
          • 2004
          • 1719

Zamieszczone przez DariuszM
          w Poznaniu w Centrum handlowym jest Media Markt i 20 metrów obok FotoJoker - cena tego samego aparatu w FJ jest zawsze o kilkaset złoty wyższa
          W warszawie FJ jest tanszy niz MM - tak przynajmniej pamietam
          Pozdrawiam
          Hazan
          Canon-board.info www.pytamy.pl

Komentarz

• Czacha
            fotograf
            • 2004
            • 4868

Rozne regiony maja rozne ceny.. podobnie z promocjami.. w niektorych punktach sa a w innych nie ma..

Komentarz

• Vitez
              zło konieczne
              • 2004
              • 19804

Zamieszczone przez hazan
              Zamieszczone przez DariuszM
              W warszawie FJ jest tanszy niz MM - tak przynajmniej pamietam
              A ja na odwrot pamietam. MM przy Gorczewskiej vs FJ w podziemiach Centralnego - zabojczo smieszne ceny maja w FJ

Czacha - co do odsetek to mozna by duzo wody offtopicznej lac, co bank to obyczaj, co sklep to obyczaj z ratami - kazdy wybiera co woli - ja wole miec gotowke w reku z banku ktora wydaje jak mi sie podoba - na tansze niz w polskich sklepach aparaty,akcesoria, obiektywy itp. Gdybym mial obecny swoj zestaw kupic w sklepie, to nawet na raty bez odsetek wyniosloby mnie to prawie dwa razy tyle co wydalem, a kredyt nie ma oprocentowania prawie 100% ,wiec w duzym uogolnieniu, oceniajac po sobie i swoich wydatkach na sprzet - duzo bardziej oplacilo mi sie wziac kredyt i kupic sprzet+dodatki za granica/na Allegro niz w sklepie na raty.

Komentarz

• Czacha
                fotograf
                • 2004
                • 4868

Kurcze, a kto przy zdrowych zmyslach kupuje w sklepie 10D jesli nie potrzebuje faktury? ;-) Czytaj uwaznie i nie porownooj wszystkiego do siebie ;-) Dla wiekoszci szczytem jest HP 735...

Komentarz

• mroczny
                  Początki nałogu
                  • 2004
                  • 292

Ja tak jeszcze w sprawie cen, bo włąśnie wpadł mi przypadkiem w ręce katalog promocyjny fotojokera aktualny zresztą i tu mamy UWAGA Canon PowerShot G5 cena 3999 przekreślona i obok 3199 PLN, co wy na to? Ceny coprawda są o niebo niższe niżnp. w sklepie autoryzowanym Olympusa <też przypadkowo się u mnie znalazł> , no ale z tym niskim przeskokiem cenowym to chyba lekka przesada.
                  NO, not one of the First Ones,
                  I AM THE FIRST ONE !!!
                  PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

Zamieszczone przez mroczny
                    Canon PowerShot G5 (ciach)w sklepie autoryzowanym Olympusa
                    Hehe

Co do obnizek cen - a co powiesz na niektore komorki ktorych wartosc sklepowa, rynkowa to ok 600-1000zl a kupywane z abonamentem kosztuja 1zl?
                    Kluczem jest tu slowo - PROMOCJA.
                    Sprzedawca (w tym wypadku FJ) sie jakos dogaduje z producentem i dostaje specjalna cene na jakis kontyngent promocyjnych sprzetow. Nic w tym dziwnego.

Btw 3200zl za G5 to i tak zdzierstwo nie promocja

(chyba ze ktos musi na raty - musialem dopisac bo by sie Czacha przyssal jako zwolennik super atrakcyjnej oferty sieci sklepow w ktorej pracuje i ta siec sklepow sprzedaje na raty wiec kupujcie panowie i panie w FJ na raty zamiast taniej sprowadzac z zagranicy - wiem czepiam sie )

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez Czacha
                      nie porownooj wszystkiego do siebie ;-)
                      previously
                      na allegro na raty ci
                      Skoros zaczal z tym "ci" to ja tylko kontynuowalem watek - sam zaczales odnoszenie do mnie :P

Komentarz

• mroczny
                        Początki nałogu
                        • 2004
                        • 292

Co do obnizek cen - a co powiesz na niektore komorki ktorych wartosc sklepowa, rynkowa to ok 600-1000zl a kupywane z abonamentem kosztuja 1zl?
                        Kluczem jest tu slowo - PROMOCJA.
                        A no powiem tylko tyle, że te komóry z zełkę to jest jeden chodzący szit, albo są z prawdopodobnie uszkodzonej serii, albo mają z lekka niedorobioną konstrukcję, więc po 3 latach siągą na amen. Popatrz na ceny lepszych <hardwareowo> modeli choćby nokii czy samsunga. "promocyjne ceny dla abonamentów z wyższej półki to 300- 400 złotych. Ten telefon nie rozsypie się gdy wypadnie ci z ręki choć nie jest to zaznaczone w opisie. A że podobnie zdarza się w sklepach z foto bajerami jak FJ czy MM to inna sprawa, ale po co o tym pisać. Kolo kupił G3, dobry wybór, niech mu służy POZDRAWIAM
                        I AM THE FIRST ONE !!!

Komentarz

• Czacha
                          fotograf
                          • 2004
                          • 4868

Vitez Vitez.. czytac sie prosze naucz... potem pgoadamy

Komentarz

• Vitez
                            zło konieczne
                            • 2004
                            • 19804

Vitez Vitez.. czytac sie prosze naucz... potem pgoadamy
                            Umiem czytac. Problem w tym ze ty pisales rowniez miedzy wierszami, a to rowniez umiem czytac.
                            Ale skoro ty nie umiesz czytac miedzy wierszami, to napisze ci wprost: nieladnie zabrzmiala twoja reklama "lepiej kupywac w sklepie na raty a szczegolnie w Fotojokerze" :P

Komentarz

• Vitez
                              zło konieczne
                              • 2004
                              • 19804

A że podobnie zdarza się w sklepach z foto bajerami jak FJ czy MM to inna sprawa, ale po co o tym pisać.
                              To dokladnie ta sama sprawa bo bardzo podobnej jakosci jak komorki w promocji sa i aparaty w promocji

Komentarz

• mroczny
                                Początki nałogu
                                • 2004
                                • 292

Zamieszczone przez Vitez
                                A że podobnie zdarza się w sklepach z foto bajerami jak FJ czy MM to inna sprawa, ale po co o tym pisać.
                                To dokladnie ta sama sprawa bo bardzo podobnej jakosci jak komorki w promocji sa i aparaty w promocji
                                Ja tam za mojego cyfraka abonamentu żadnym zagranicznym mendom nie muszę płacić, nie wiem jak ty?
                                I AM THE FIRST ONE !!!

Komentarz

Pracuję...