X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wado

Właśnie szukam czegoś takiego do kieszeni marynarki... zależy mi szerokim kącie (dużo architektury i wnętrz robię), kuszący jest też zoom, ale rozważam też nowego IXUSa 110IS - cena mniejsza, a chyba jakość wykonania aparatu chyba lepsza, tylko przeraża mnie brak możliwości regulacji czegokolwiek bez ekranu...

Komentarz

• rojbert

hej koledzy

kupilem niedawno ten aparacik żonce aby pstrykała trochę zdjęc naszemu bąblowi. Wczesniej miałem olympusa mu1010 (szkoda pieniedzy na ten sprzet)
      generalnie aparacik jest super, maly lekki duzy zoom, ale jak sie troche nim pobawiłem i pomęczyłem to zauważylem że ma problemy z robieniem zdjec na w słabo oswietlonych pomieszczeniach, nie wiem moze jakies parametry zle dobralem ale generalnie na auto powinno smigac a jest ten sam problem
      a i w pojedynku z moim prawie 5 letnim pro1 wypada tak srednio na jeże i chyba pro1 robi lepsze zdjecia

Komentarz

• Juras

Witam wszystkich!
        Właśnie przed kilkoma godzinami zostałem obdarowany prezentem (amerykancki prezent) w postaci Powershot'a SX200IS. Niestety, instrukcje są dwie, angielska i hiszpancka - podobaja mi się oba języki, ale nie za wiele z nich rozumiem. Bateria juz naładowana - dobre, że ma możliwość polskiego języka.
        Jeśli ma ktoś instrukcję pdf'a po polsku do tego aparatu i chciałby podesłać/jakiś link - będę bardzo wdzięczny!
        Ostatnio edytowany przez Gość; 28447.

Komentarz

• Juras

kolega rojbert pomógł - dzięki!

Komentarz

• vertino

Cześć Wam,
            Wczoraj kupiłem omawiany wyżej aparat i też mam problem ze znalezieniem w necie instrukcji po polsku. Bardzo bym prosił o pomoc. Z góry dziękuje. Mam pytanie jak u Was z żywotnością baterii? bo u mnie coś słabo. Chyba kupie druga na zapas.

Komentarz

• Juras

Zamieszczone przez vertino
              jak u Was z żywotnością baterii?
              Na razie poznaję aparat i zauważyłem, że bateria ma krótką zywotność. Porównując do analoga - pięć filmów 36-io klatkowych można na niej wypstrykać, a to nie mało.
              Posłałem Ci wiadomość na PM.

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...