X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • JSz

Formowanie alkumulatorków polega na kilkukrotnym ładowaniu i pełnym rozładowaniu. Po tych kilku cyklach powinny uzyskać pełną pojemność.
    Przetrzymywanie akumulatorków w ładowarce po jej wyłączeniu (ładowarka procesorowa) nic nie zmieni.
    pozdrawiam

Komentarz

• yasin
      Początki nałogu
      • 2004
      • 420

Zamieszczone przez marcinradom
      nie przesadziłeś? w 400-500 byłbym skłonny uwierzyć. tyle robi kolega na a75 z lcd i lampą w razie potrzeby.
      nie pisalem nic o lampie, wszystkie bez lampy, tyle fotek zrobilem juz kilka razy i bateria sie konczy, zmieniam na nastepny komplet w razie potrzeby, w przypadku gdy przegladam foty to starcza na mniej, na wakacjach (2 tygodnie na mazurach, na jachcie, nie bylo pradu) mialem 4 kompety baterii, zuzylem 3 zrobilem ok. 1800 fotek i dwa filmy, moze mam jakis dziwny aparat, ale na tyle mi styka

Komentarz

• Kostek
        Coś już napisał
        • 2004
        • 71

Ja mam 2 komplety Panasonic 2100 mAh i starczają na około 400-500 zdjęć z włączonym lcd. Dokładnie tak jak napisał marcinradom.
        Pozdrawiam
        Kostek

Komentarz

• marcinradom
          Bywalec
          • 2004
          • 118

Jsz dobrze piszesz. :-)
          a tak na marginesie. MAM JUŻ SWOJEGO S1!!!

[ Dodano: 10-10-2004 ]
          no i znalazłem w s1 dwie poważne wady. pierwsza już gdzieś przeczytana, że umiejscowienie przycisku MENU jest takie że często niechcący naciskam go, prawym kciukiem. druga to taka, że w przypadku robienia zdjęcia np samemu sobie z odwróconym wyświetlaczem, musi on być obrucony całkowicie, inaczej bowiem nie odwraca obrazu w ten sposób by był widziany poprawnie sprzed aparatu.
          pozdrawiam
          1d mkIII, 20d, 70-200/4L, 17-40/4L, ex 430II, oraz kit i plany.

Komentarz

Pracuję...