X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • CIENs

zaraz zaraz,przeciez to maja byc baterie NiMh tak zwane akumulatorki no nie? a skoro mam ladowarke na ktorej napisane jest Ni-Cd to moge tez nia ladowac NiMh? wiec ladowarke bym juz mial i pozostaloby kupic akumulatorki NiMh?

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez CIENs
      zskoro mam ladowarke na ktorej napisane jest Ni-Cd to moge tez nia ladowac NiMh?
      Nie mozesz. Inny prad, w innych "porcjach" daje i szybciutko by ci zniszczyla pojemnosc NiMh.

Komentarz

• CIENs

ok a sa ladowarki co napisane jest na nich ze przeznaczone sa do tego rodzaju i tego, jak to wtedy dziala?rozpoznaje baterie????PS sory za glupie pytania ale nie wiem co robic czy kupic aku czy jechac na alkaicznych...????

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez CIENs
          ok a sa ladowarki co napisane jest na nich ze przeznaczone sa do tego rodzaju i tego, jak to wtedy dziala?rozpoznaje baterie????
          Albo jest na nich przelacznik (jak na mojej) albo same rozpoznaja ; nie wiem jak - troche sie placi za takie sprytne bestie procesorowe co dodatkowo ultra fast laduja i jeszcze same sie wylaczaja po naladowaniu - moja tylko swieci zielona dioda.

Komentarz

• Jericho

peterpan,
            Ej kolego nie wiesz czy ten koles z allegro ma jeszcze do sprzedania taki zestawik jak twoj. BNo cena jest naprawde kuszaca. Ja znalazlem za 1600 z aku+lad+256mb

Komentarz

• Martinoxxl

Ja akurat mialem ladowarke i akumulatorki z pokrowcem gratis a ty bedziesz musial w najlepszym wypadku wydac na to z 250 zlotych
              Taki zestaw na aleegro jest za 70 zł
              ach własnie sobie uswiadomiłem co to za szczescie ze ja to wszystko mialem za 1125 zeta
              Chwalić to ty sie lubisz. Ale za 1125 zeta to możesz sobie kupic a70. A nie a 75 z aku i pokrowcem.Ty czemu na allegro ostatnia twoja tranzakcja jest w 07.2003?
              Moze kupiłeś aparat Przed oficjalną premierą? :P Pewnie tak bo jesteś taki bąbowy że inaczej być nie mogło.
              Pozdrawiam
              Ps podaj może nr aukcji z tym "twoim" Canonem Żałosne

Komentarz

• kuc

Witam.
                JEstem tu nowy ale siedze od dawna na cyberfoto.pl. Nie moglem sie powstrzymac jak zobaczylem tego goscia co sciamnia z tym A75. Na allegro napewno go nie kupiles a jezeli tak to nie za taka cene.
                Co do wyboru gratuluje bo mialem ten sam problem i podobnie sie on zakonczyl.

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...