X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ever

Zamieszczone przez Vitez
    Zamieszczone przez ever
    moim zdaniem jest lepszy od g5.
    Mniejszy... i tyle. Popatrz sobie na zdjecia . Ale jak chcesz porownywac A80 vs G5 vs Sony V1 to lepiej zaloz oddzielny watek na tym podforum :
    nie o porownanie mi chodzi tylko o zwrocenie uwagi kolegi na cos innego niz g5. robilem zdjecia v1 i naprawde bylem bardzo pozytywnie zaskoczony. obiektyw zaissa robi swoje

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez ever
      obiektyw zaissa robi swoje
      To zaden argument :P

Sony F828 ma obiektyw Zeissa. Canon Pro1 ma niby jakas L-ke.
      A tak naprawde to tylko marketign i napis na obiektywie .
      Zdjecia z obu tych mdoeli zneichecaja do kupna. Tak samo dla mnie zdjecia z V1 sa gorsze niz z G5 :P . Z V1 moze byles pozytywnie zaskoczony ale czy uzywales G5? Pewnie bylbys jeszcze pozytywniej zaskoczony.

Komentarz

• ever

Zamieszczone przez Vitez
        [ciach]
        Tak samo dla mnie zdjecia z V1 sa gorsze niz z G5 :P . Z V1 moze byles pozytywnie zaskoczony ale czy uzywales G5? Pewnie bylbys jeszcze pozytywniej zaskoczony.
        Tu mnie masz z G5 nie mialem zadnego kontaktu. poszperam sobie po sieci jakies zdjecia z g5 i soniacza i zobacze.

Komentarz

• Przemek Białek
          Uzależniony
          • 2004
          • 832

Tu mnie masz z G5 nie mialem zadnego kontaktu. poszperam sobie po sieci jakies zdjecia z g5 i soniacza i zobacze.
          polegal bym na tym linku na ktorym prezentowane sa zdjecia normalnych ludzi a nie podrasowane i wykonane przez zawodowcow jak na Dpreview...

G5: http://www.pbase.com/cameras/canon/powershot_g5
          V1: a dokladnie W1 http://www.pbase.com/cameras/canon/powershot_g5
          dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
          "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Przemku... czemu dales dwa identyczne linki?

Komentarz

• wyska

Jakiej wielkosci odbitki zazwyczaj robisz, jakie potrzebujesz robic ze narzekasz na 3 MP?
              ja widziałem kilkadziesiąt odbitek z olka c740 (3mpix) w formacie a4 i wyglądały zajebiście. Jaki z tego wniosek? Jeśli nie robi się stale fotek w takim formacie na jakieś wystawy to 3 mpix zdecydowanie wystarczy

pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...