X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sebcio80
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2655

tak, zamówilem już nowe pockety... trochę kasy poszło, ale to jednak zakup mam nadzieje ze na lata,

chce dwie lampy wyzwalac jednym Flexem na podwojnym kablu, jak sie da.... wszystko bede mial chyba w poniedzialek
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Komentarz

• PrzemQs
      Bywalec
      • 2008
      • 117

Ja kupiłem ostatnio Nikona Sb-26 i chińską podróbkę lastolite ezybox. Lampa juz doszła czekam jeszcze na softa. Kucza mówi że oryginalny lastolite nie różni się prawie niczym od chińszczyzny Przekonam się na początku przyszłego tygodnia czy daje rade... ja wyzwalać będę 430 ex na chińskim radiu z parasolką + a nikon leci na fotoceli z softem SIĘ ZOBACZY CO TO WYJDZIE.
      Enter the Workshop

Komentarz

• mirusiek
        Coś już napisał
        • 2009
        • 65

Warto sobie pobrać i poczytać. W przystępny sposób opisane zagadnienia strobist-u

Moje portfolio- zapraszam

Canon 50D +Sigma 17 - 50mm f/2.8 EX DC OS HSM+ 2 x YN-460 II + 3x RF 602 i na tym na razie skończyły się fundusze :eek:

Komentarz

• PrzemQs
          Bywalec
          • 2008
          • 117

efekty mojej walki ze strobowaniem pod :

Enter the Workshop

Komentarz

• wezyk123

Orientuje sie ktoś z was, czy jakas firma produkuje dishe do systemowych lamp błyskowych? ... lub czy istnieje mozliwosc zamontowania jakos disha z lamp studyjnych do lampy systemowej, tak, zeby wszystko bezproblemowo działało?
            Wiem, można zrobic tanim kosztem disha, ale ja nie chce sie bawic w takie cos??
            !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
            Orientuje sie ktoś z was, czy jakas firma produkuje dishe do systemowych lamp błyskowych? ... lub czy istnieje mozliwosc zamontowania jakos disha z lamp studyjnych do lampy systemowej, tak, zeby wszystko bezproblemowo działało?
            Wiem, można zrobic tanim kosztem disha, ale ja nie chce sie bawic w takie cos??
            Ostatnio edytowany przez Gość; 26827. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

Pracuję...