X
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
-
Ja tam filozoficznie stwierdze, ze z ta pamięcia to jak z panienkami. Im ich wiecej, tym mniej się chce "robić", bo faktycznie "obróbka" trwa wieki
Komentarz
-
Juz jakis czas temu mialy pojawic sie na rynku karty CF 5GB w cenie okolo $100. No i co? I nic..
Komentarz
-
Komentarz
-
Nie nie, to bylo chyba na poczatku tego roku - w prasie i na necie pojawila sie informacja iz maja w niedlugim czasie trafic do sprzedazy karty (albo dyski) o duzej pojemnosci.. a do dzis ni widu, ni....
Komentarz
-
w ofercie od preteca największą mam 12GB CF Cheetah 80x tylko cena detaliczna to przeszło 3000 brutto
Komentarz
-
Sądząc po tym co wyprawia Samsung to nie długo będziemy takich używać. Swoją drogą pamiętam jak jeszcze nie tak dawno (kiedy karty 256MB to były duże) ktoś się podniecał, że są już karty 6GB za jedyne 30 000 PLN. Czas leci.....
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Wszystko fajnie, ale moim zdaniem w danych warunkach czasem lepiej mieć kilka "mniejszych" kart niż 1 duuużą. Strach pomysleć, co by było w przypadku awarii karty. Pal 6 kartę, ale foty...Komentarz
-
od jakiegos czasu juz obserwuje ze ilosc dostepnych GB zmienia sie prawie proporcjonalnie do zapotrzebowania na nie.. proporcje sa prawie identyczne no moze z lekka przewaga dostepnego miejsca..... i pewnie to sie nie zmieni przez kilkanascie nastepnych lat.. czyli niby bedziemi mieli wiecej miejsca ale przez wieksze na nie zapotrzebowanie (zdjecia z wiekszej matrycy lub filmy hdtv) nie bedziemy zauwazac roznicy....S45 userKomentarz
-
No to mamy WinTel w fotografii, teraz producenci będą dostarczać coraz większe karty a pozostali coraz większe body z matrycami i biznes się kręci a gdzie jakość??EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Komentarz
Komentarz