X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomasz1972
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 3042

Zamieszczone przez Vitez
    Jesli chodzi o aparat ze szklem to LCD do dolu a szklem do gory wciskam. Torbe mam ulozona tak ze na styk sie miesci 20D z gripem polozone w ten sposob i bardzo ciasno ma wtedy - nie ma prawa latac a chwytajac za szklo sie bardzo wygodnie wyciaga sprzet z torby.
    I wychodzi oczywista prawda , że nie ma reguł i każdy robi inaczej
    Ja wkładam aparat ze szkłem lcd do góry , a wyciagam za pasek
    Obiektywy wkładam bagnetem do góry .

Komentarz

• KMV10
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 2320

Ja najczęściej używam TopLoada Zoom AW więc sposób układania aparatu z obiektywem jest oczywisty

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez Tomasz1972
        I wychodzi oczywista prawda , że nie ma reguł i każdy robi inaczej
        Ja wkładam aparat ze szkłem lcd do góry , a wyciagam za pasek
        Obiektywy wkładam bagnetem do góry .
        Jak musze szybko schowac sprzet do torby (np przeniesc gdzies na niewielka odleglosc a by sie nie majtal na szyi) to tez tak robie - wrzucam szklem do gory a wyciagam za pasek. Natomiast gdy mam czas spokojnie, na dluzej umiescic aparat w torbie to na pleckach lezy.

Komentarz

• Saurus
          Początki nałogu
          • 2006
          • 269

A ja jeszcze inaczej - z niezbyt długim obiektywem aparat mieści się poziomo, tzn. tak jak np. normalnie na stole by go położyć. Obiektyw chowa się między 2 "poprzeczki" w torbie które podpierają go z boków i od dołu więc nic nie lata w torbie a aparat jest równo ułożony. Wyciągam chyba najczęściej za pasek który kładę wtedy na górze. Jak tylko na chwilę i nie ma czasu go tak układać to szkłem do góry i też za pasek.
          Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
          "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Komentarz

Pracuję...