Ja Mam WACOM Graphire Classic A6....dla mnie super!! zawsze go mam ze soba jak z notebookiem chodze...i naprawde nie narzekam ze maly albo cos....a PhotoShop....kurde powiem ze myszka juz nie odnalazlbym sie w nim...only tablet!!!! i nie pchaj sie w pentagramy itd WACOM i juz
X
-
-
Dzięki wszystkim za jakiekolwiek informacje
Że WACOM to wiem ... Nic innego nawet nie mam zamiaru kupować ... Już się właściwie zdecydowałem na WACOM Graphire 4 Classic A6 :-) Jeszcze raz dzięki za info. PoZdrO 4ALL!!
Komentarz
-
No i kupilam
Po przemyslaniu sprawy A6. Oczywiscie Wacom Graphire. Rzeczywiscie imponujaca pracyzja. Po dwoch godzinach zabay moge juz wyrzucic myszke.
Pkt 8 regulaminu forumKomentarz
-
Komentarz
-
-
Tak całkiem to myszki lepiej nie wyrzucać - np. do zaplatania ścieżek i dłubania przy suwaczkach jest mimo wszystko lepsza. Choć sprawny wacomista przeżyje jej brak
. Ja sam poszedłem na kompromis - wywaliłem zwykłą mychę, ale używam myszki Wacoma (nb. uważanej za okropieństwo)
Komentarz
-
A nie da sie podlaczyc dwoch rzeczy naraz? Np. jakas mysz Logitech i ten Wacom? Oba sa na USB to moze dalo by sie miec oba podlaczone. Chwytaloby sie tylko za to co w danej chwili potrzebne. Probowal to ktos? Nie wiem jak Windows ale zastanawiam sie czy MacOSX by sobie poradzil.Tak całkiem to myszki lepiej nie wyrzucać - np. do zaplatania ścieżek i dłubania przy suwaczkach jest mimo wszystko lepsza. Choć sprawny wacomista przeżyje jej brak
. Ja sam poszedłem na kompromis - wywaliłem zwykłą mychę, ale używam myszki Wacoma (nb. uważanej za okropieństwo) 
Komentarz
-
Nie no jasne, ze myszka zostaje
Wyrzucenie jej, to jednak pewna prznosnia. U mnie chodza obie rzeczy naraz - tablet i myszka. Na razie sie nacieszam tabletem, wiec myszka siedzi cicho pod monitorem. Pewnie za jakis czas sie z nia przeprosze do nawigacji w windzie, ale na notebooku na pewno nie bede jej z soba nosic. Tablet i touchpad wystaczy na wszystko.
Pkt 8 regulaminu forumKomentarz
-
To oczywiste że jak podłączysz tablet to mysz też będzie działała :-) Niczego nie trzeba odłączać :-)Komentarz
-
Komentarz
-
W windowsie (XP) kilka myszy (czy myszopodobnych) tez dziala bez problemu.
Zreszta od kad jest usb nawet na linuxie to dziala
...Komentarz
-
Pewnie, że się da, tylko tak się składa, że tablet zwykle leży dokładnie w tym miejscu, w którym zwykle leży mysz. Osobliwie zaś Logitech (ledowy) za diabła nie chce działać kiedy położyć go na tablecie. No i z lenistwa przyzwyczaiłem się do myszy tabletowej - jest zbyt mała, sprawia nieprzyjemne wrażenie, ale za to ma pewne zalety charakterystyczne dla Wacoma - lekka, bezkablowa, bezbateryjna i absolutnie nieśmiertelna.A nie da sie podlaczyc dwoch rzeczy naraz? Np. jakas mysz Logitech i ten Wacom? Oba sa na USB to moze dalo by sie miec oba podlaczone. Chwytaloby sie tylko za to co w danej chwili potrzebne. Probowal to ktos? Nie wiem jak Windows ale zastanawiam sie czy MacOSX by sobie poradzil.Komentarz
-
-
Komentarz
-
To tylko dopisze ze w 2000 tez bezproblemowo
. Mialem swego czasu na raz podlaczone dwie klawiatury i dwie myszy. Ostaly mi sie tylko dwa monitory na raz
.
Komentarz
Komentarz