X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Shutter_Way
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 31

Ja Mam WACOM Graphire Classic A6....dla mnie super!! zawsze go mam ze soba jak z notebookiem chodze...i naprawde nie narzekam ze maly albo cos....a PhotoShop....kurde powiem ze myszka juz nie odnalazlbym sie w nim...only tablet!!!! i nie pchaj sie w pentagramy itd WACOM i juz

Komentarz

• PatriX
      Bywalec
      • 2005
      • 150

Dzięki wszystkim za jakiekolwiek informacje Że WACOM to wiem ... Nic innego nawet nie mam zamiaru kupować ... Już się właściwie zdecydowałem na WACOM Graphire 4 Classic A6 :-) Jeszcze raz dzięki za info. PoZdrO 4ALL!!

www.SIERAQ.digart.pl
      ..::SieraQ::..

Komentarz

• Kalina
        Początki nałogu
        • 2006
        • 292

No i kupilam Po przemyslaniu sprawy A6. Oczywiscie Wacom Graphire. Rzeczywiscie imponujaca pracyzja. Po dwoch godzinach zabay moge juz wyrzucic myszke.
        Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• KuchateK
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 4895

Zamieszczone przez czornyj
          Da się we wszystkich - to kwestia nowszych sterowników.
          No to pora na zakupy
          Ciekawe czy ja tez wyrzuce mysz
          ...

Komentarz

• kjoanna
            Początki nałogu
            • 2006
            • 494

jakis miesiac temu mialam kupic tablet ale dalam sobie na wstrzymanie na jakis czas... Ale przez Was znowu sie nakrecilam i jestem 'zmuszona' do zakupu
            Wszystko przez Was!... (dzieki Wam )

CB

Komentarz

• czornyj
              Zasłużeni
              • 2006
              • 2626

Tak całkiem to myszki lepiej nie wyrzucać - np. do zaplatania ścieżek i dłubania przy suwaczkach jest mimo wszystko lepsza. Choć sprawny wacomista przeżyje jej brak . Ja sam poszedłem na kompromis - wywaliłem zwykłą mychę, ale używam myszki Wacoma (nb. uważanej za okropieństwo)
              Marcin Kałuża | foty

Komentarz

• djtermoz
                Uzależniony
                • 2004
                • 988

Zamieszczone przez czornyj
                Tak całkiem to myszki lepiej nie wyrzucać - np. do zaplatania ścieżek i dłubania przy suwaczkach jest mimo wszystko lepsza. Choć sprawny wacomista przeżyje jej brak . Ja sam poszedłem na kompromis - wywaliłem zwykłą mychę, ale używam myszki Wacoma (nb. uważanej za okropieństwo)
                A nie da sie podlaczyc dwoch rzeczy naraz? Np. jakas mysz Logitech i ten Wacom? Oba sa na USB to moze dalo by sie miec oba podlaczone. Chwytaloby sie tylko za to co w danej chwili potrzebne. Probowal to ktos? Nie wiem jak Windows ale zastanawiam sie czy MacOSX by sobie poradzil.
                djtermoz@pbase

Komentarz

• Kalina
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 292

Nie no jasne, ze myszka zostaje Wyrzucenie jej, to jednak pewna prznosnia. U mnie chodza obie rzeczy naraz - tablet i myszka. Na razie sie nacieszam tabletem, wiec myszka siedzi cicho pod monitorem. Pewnie za jakis czas sie z nia przeprosze do nawigacji w windzie, ale na notebooku na pewno nie bede jej z soba nosic. Tablet i touchpad wystaczy na wszystko.
                  Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• PatriX
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 150

To oczywiste że jak podłączysz tablet to mysz też będzie działała :-) Niczego nie trzeba odłączać :-)

www.SIERAQ.digart.pl

Komentarz

• PatriX
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 150

Zamieszczone przez PatriX
                      To oczywiste że jak podłączysz tablet to mysz też będzie działała :-) Niczego nie trzeba odłączać :-)
                      Sorki nie zauważyłem, ze ktoś już odpowiedział

www.SIERAQ.digart.pl

Komentarz

• KuchateK
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 4895

W windowsie (XP) kilka myszy (czy myszopodobnych) tez dziala bez problemu.

Zreszta od kad jest usb nawet na linuxie to dziala
                        ...

Komentarz

• czornyj
                          Zasłużeni
                          • 2006
                          • 2626

Zamieszczone przez djtermoz
                          A nie da sie podlaczyc dwoch rzeczy naraz? Np. jakas mysz Logitech i ten Wacom? Oba sa na USB to moze dalo by sie miec oba podlaczone. Chwytaloby sie tylko za to co w danej chwili potrzebne. Probowal to ktos? Nie wiem jak Windows ale zastanawiam sie czy MacOSX by sobie poradzil.
                          Pewnie, że się da, tylko tak się składa, że tablet zwykle leży dokładnie w tym miejscu, w którym zwykle leży mysz. Osobliwie zaś Logitech (ledowy) za diabła nie chce działać kiedy położyć go na tablecie. No i z lenistwa przyzwyczaiłem się do myszy tabletowej - jest zbyt mała, sprawia nieprzyjemne wrażenie, ale za to ma pewne zalety charakterystyczne dla Wacoma - lekka, bezkablowa, bezbateryjna i absolutnie nieśmiertelna.
                          Marcin Kałuża | foty

Komentarz

• Zielony
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 2928

Ja za to mam tablet firmy NoName Ale jestem zadowolony z niego. Działa już prawie dwa lata na jednej baterii Generalnie używam go tylko do Photoshopa. Resztę obsługuję za pomocą czarnej myszki ;-)
                            sigpic

Komentarz

• rysiaczek
                              Uzależniony
                              • 2005
                              • 897

Zamieszczone przez Kalina
                              No i kupilam Po przemyslaniu sprawy A6. Oczywiscie Wacom Graphire. Rzeczywiscie imponujaca pracyzja. Po dwoch godzinach zabay moge juz wyrzucic myszke.
                              gratuluje zakupu i tyle radosci/pozytku co u mnie z tym tabletem zycze
                              Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Komentarz

• Vitez
                                zło konieczne
                                • 2004
                                • 19804

Zamieszczone przez KuchateK
                                W windowsie (XP) kilka myszy (czy myszopodobnych) tez dziala bez problemu.

Zreszta od kad jest usb nawet na linuxie to dziala
                                To tylko dopisze ze w 2000 tez bezproblemowo . Mialem swego czasu na raz podlaczone dwie klawiatury i dwie myszy. Ostaly mi sie tylko dwa monitory na raz .

Komentarz

Pracuję...