X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kolekcjoner
    Obertroll
    • 2006
    • 18766

Zamieszczone przez Peri Noid
    Jak rozumiem, nic nie zastąpi własnoręcznego pomacania tego cacka ;-) Szkoda, że trzeba to kupić, bo jeśli jesteś jedynym posiadaczem tego w Polsce, to może być to cokolwiek trudne :-)

Trochę to "zawile" napisałeś ;-) - czy chodzi ci o to, że nie polecasz kupować tego tam gdzie ty kupowałeś?
    Fakt . Tak zdecyedowanie nie polecam tego użytkownika na e-bay'u. Zupełny brak kontaktu, opakowanie przyszło uszkodzone no i ten czas wysyłki .

Co do samego ustrojstwa to polecam z zastrzeżeniem, że trzeba się zastanowić czy rzeczywiście jest mi to potrzebne. A obejrzeć można u mnie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Komentarz

• Łukasz Unterschuetz
      Początki nałogu
      • 2006
      • 298

Kolekcjoner-można jakieś real foto? Myślałem, nad tym ustrojstwem, ale nie pod kątem ochrony przed upadkiem, ale raczej "uszczelniającej". Z tego co rozumiem, to to coś zasłania gumą wszystkie guziki i różne szpary?
      http:/strzelamkulture.pl

Komentarz

• pazurek
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1294

hmm

http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• Łukasz Unterschuetz
          Początki nałogu
          • 2006
          • 298

prosiłem o real photo od kolekcjonera.. a te co zapodałeś to hm... wyglądają ochydnie..
          http:/strzelamkulture.pl

Komentarz

• pazurek
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1294

No to sa zdjecia z photokiny, bardziej 'real' niz te na oficjalnej stronie producenta. Sam jestem ciekaw jak wyglada egzemplarz kolekcjonera.
            http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• Kolekcjoner
              Obertroll
              • 2006
              • 18766

Zamieszczone przez pazurek
              (...) Sam jestem ciekaw jak wyglada egzemplarz kolekcjonera.
              Chwilowo nie mam czym zrobić tych zdjęć ale coś wymyślę. W sumie to niestety wygląd nie jest mocną stroną tego rozwiązania.

Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz
              Kolekcjoner-można jakieś real foto? Myślałem, nad tym ustrojstwem, ale nie pod kątem ochrony przed upadkiem, ale raczej "uszczelniającej". Z tego co rozumiem, to to coś zasłania gumą wszystkie guziki i różne szpary?
              Zasłania ale też nie wszystko. Nie zasłania klapki na kartę (przynajmniej nie dokładnie), nie zasłania kółek, nie zasłania też górnego wyświetlacza.
              Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969.
              "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
              Kapitan Wagner

Komentarz

• mattnick
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 1735

spróbuj użyć lusterka...
                30D, C 17-40 f4 , 50 f1.8, 70-200 f4 , 430 ex, oraz -=iii=<)
                CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Komentarz

• wojtek_j
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 352

Czego to ludzie nie wymyślą.

Różne dziwactwa widziałem ale coś takiego pierwszy raz.Jak bym miał coś takiego to bym się wstydził aparat wyjąć.
                  7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Komentarz

• Bingant
                    Uzależniony
                    • 2006
                    • 507

W tytule aukcji jest błąd, podają, że obudowa jest do 400D, a na obrazku wyraźnie widzę 30D. Chociaż taka obudowa nałożona na 400D mogła by dosc znacznie podniesc komfort pracy tak małego aparatu.
                    6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L

Komentarz

• Peri Noid
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 604

Ooo... No to jest już w Polsce. U producenta kosztuje to 50USD+przesyłka, tutaj 199zł+tańsza przesyłka (bo krajowa). W sumie myślę, że to dobra oferta, chociaż wychodzi drożej.
                      Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

Komentarz

• M@riusz
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 348

Tak patrzę i patrzę...
                        Nie podoba mi się.

M@riusz
                        Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300

Komentarz

• Kolekcjoner
                          Obertroll
                          • 2006
                          • 18766

Zamieszczone przez Bingant
                          W tytule aukcji jest błąd, podają, że obudowa jest do 400D, a na obrazku wyraźnie widzę 30D. Chociaż taka obudowa nałożona na 400D mogła by dosc znacznie podniesc komfort pracy tak małego aparatu.
                          Jest już wersja do 400D .

Zamieszczone przez M@riusz
                          Tak patrzę i patrzę...
                          Nie podoba mi się.

M@riusz
                          No piękne nie jest ale tam gdzie ja używam (góry) nie ma to najmniejszego znaczenia. Mało jak idę gdzieś sam to to jest nawet zaleta .
                          Kapitan Wagner

Komentarz

• Peri Noid
                            Uzależniony
                            • 2006
                            • 604

Dzisiaj do mnie dotarł. Zakłada się całkiem prosto (bardzo elastyczna guma). Niestety, na razie poleży w szafie, bo nie ma możliwości założenia go na korpus wraz z gripem inaczej niż po podcięciu go. A szkoda. Ja natomiast na razie nie wyobrażam sobie używania 30D bez gripa. Może jak kiedyś będę potrzebował "lekkiej" wersji (np. na jakiś wyjazd z plecakiem) to odepnę grip i założę pancerz. Poza tym robi dobre wrażenie, chociaż jakość wykończenia mogłaby być ciut lepsza.
                            Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

Komentarz

Pracuję...