X
-
Tagi: Brak
-
Już było na forum, nawet jakos niedawno.
Podobno lipa, bardzo kiepskie wykonanie, kiepska jakość materiałów. -
Owszem ale nie o tej wersji Pro. Wyglada, ze dodali pare funkcji, jestem ciekawy jak to sie sprawuje w praktyce40D, C 10-22, C 17-55 IS, C 50/1.8 II, C 70-300 USM ISKomentarz
-
Ja bym stawiał, że to raczej bajery bez znaczenia w codziennym użytkowaniu. No ale wygląda profesjonalnie
- prawie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
po tym co przeczytałem o ich zamienniku do 30D w życiu nie kupię ich produktu, choćby robił grzanki i chłodził coleI am FXKomentarz
-
-
A ten zegarek ma budzik ? Ważna funkcja - jakbym usnął w czasie robienia zdjęć
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Komentarz
-
-
kupiłem tego gripa, nt. wykonania mogę powiedziec, że jest w miarę przyzwoite, co prawda przełączniki chodzą dosyc ciężkawo, pod światło prześwituje szczelina styku body z gripem, kółko śruby statywowej dośc ciężko dostępne, ale przyciski działają już bez zastrzeżeń, aczkolwiek mogły by by większe
odcień barwy plastiku obudowy gripa jest ciemniejszy i bardziej błyszczący niż body aparatu (350D) i jest bardziej gładkie niż ..."trawiona" faktura plastiku eosa, aczkolwiek różnica ta, wcale nie rzuca się w oczy, a całośc nabrała bardziej "profesjonalnego" wyglądu i potrafi wywołac niezłe wrażenie
noi w zasadzie tyle na razie mogę o nim powiedziec, teoretycznie ten grip posiada wbudowanego timera - odpowiednik TC-80N3, za pomocą którego mamy:
* Możliwość ustawienia długich czasów naświetlania z dokładnością do 1 sek (max 100 h)
* Możliwość ustawienia opóźnienia samowyzwalacza z dokładnością do 1 sek (max 100 h)
* Możliwość ustawienia interwałów z określeniem ilości zdjęć w serii z dokładnością do 1sek (max 100 h)
a teoretycznie, ponieważ mimo usilnych starań, nie udało mi się wyszukac w googlu, ani uzyskac od foto-tipa instrukcji obsługi tego timera, jakiegokolwiek linka, do jakiegokolwiek dokumentu, w jakimkolwiek języku
więc przy okazji, może ktoś z Was mógłby mi w tym pomóc?
pozdrowieniaOstatnio edytowany przez Gość; 2215.Komentarz
-
To znaczy zaraz.... Te gripy sprzedawane sa bez instrukcji?650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0Komentarz
-
-
Chyba nie było na forum a oto kolejna ciekawostka: grip do 5D w wersji Pro
Dziwi mnie cena, która już przewyższa oryginał, a jakościowo jak wszyscy wiedzą zamienniki dużo odbiegają... nie wiem czemu ludziska się tak rzucili na to... To już bardziej opłaca się oryginalny grip i wężyk canonowski osobno...Komentarz
-
zegarek na biurko za 900 zł
Komentarz
Komentarz