X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • JaBlam
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1304

ok juz sprawdzilem i podcialem nozykiem . Prawdopodobnie we wszystkich bateriach bedzie ten sam element. Pierwsze prowadzenie jest ciut grubsze niz w oryginale no i w oryginale jest jeszcze bardziej wezsze na poczatku. 4 ruchy nozyka i wszystko wlazi jak nalezy. Dzieki.

----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• Zielony
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 2928

Mam nadzieje Jablam, że nie kląłeś już na mnie
      Dobrze 'sformatuj' akumulatorki i włala.... :smile:
      Będziesz zadowolony.
      sigpic

Komentarz

• JaBlam
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1304

Wlozylem do aparatu i widze ze maja po okolo 40% powera.. mam je do konca rozladowac i dopiero ladowac czy w przypadku tych moge od razu?

Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez JaBlam
          Wlozylem do aparatu i widze ze maja po okolo 40% powera.. mam je do konca rozladowac i dopiero ladowac czy w przypadku tych moge od razu?
          Mozesz od razu.
          Ja na swoje 6 zamiennikow (po 2 od roznych producentow) trafilem dwa 'niedopchniete' ale obylo sie bez pilowania - ze 3 razy wepchniete i wyciagniete sie wyrobily.

Komentarz

• hyzop
            Początki nałogu
            • 2006
            • 413

Zamieszczone przez JaBlam
            DOstalem dzisiaj moje 2 sztuki akumulatorow no i obydwie tak wczhodza ze jak popchnalbym do srodka to mialbym problem z wyciagnieciem. CO za fuszera! Ktore elementy podpilowac zeeby wszystko wchodzilo ok?
            Nabyłem Premium gold, do piąteczki pasuje idealnie.

Komentarz

• JaBlam
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 1304

No chodza swietnie. Strzelam na moich wiecej niz na oryginalnej, poza tym zapisujac na FF szybciej mi sie 4GB zapelnia niz sie bateria jedna wyczerpie. No tylko wykonanie niektorych egzemplarzy wymaga drobnej interwencji

Komentarz

Pracuję...