X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • muflon
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 6763

Zamieszczone przez aqua
    Mysle o czyms z podgladem zdjec zeby w terenie zobaczyc foty i to co enidentnie nie udane usunac, ale moze z telewizorem to jako drugi? Sa jakies z dobrym podgladem?
    Nie wiem. Ale przy dzisiejszych cenach dysków, nie lepiej po prostu wrzucić tam 120GB i przeglądanie zostawić na później? A jeśli już, to polecam tak jak pisze przedmówca: laptop i ciepła herbatka w hotelu wieczorem Nie musi być oszczędny - byle wtyczka pasowała

Ale to jest naprawdę kwestia gustu - zaraz się pewnie odezwą miłośnicy Epsonów Pxxxx - swoją drogą, ekran to to cacko ma zabójczy
    zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• aqua
      Uzależniony
      • 2004
      • 727

Nie moge nigdie znalesc zeby sprzedawali HD80 bez dysku?
      Ktos znazl tak oferte?

Komentarz

• Diabeł
        Początki nałogu
        • 2004
        • 356

Muflon możesz dać namiary gdzie kupiłeś PD70X?
        Moje zdjęcia
        Fotografia Przyrodnicza

Komentarz

• aqua
          Uzależniony
          • 2004
          • 727

Tu jest bez dysku http://www.24traders.net/oxid.php/si...B---(2.-Wahl)/
          ale chyba trzeba czekac?
          I bez dysku saw Australii

Komentarz

• Diabeł
            Początki nałogu
            • 2004
            • 356

Zamieszczone przez aqua
            Nie moge nigdie znalesc zeby sprzedawali HD80 bez dysku?
            Ktos znazl tak oferte?
            http://pleer.ru/_14937.html.html tu cos jest ale pisane cyrylicą i nie wiem czy to jest również sklep internetowy.
            Moje zdjęcia
            Fotografia Przyrodnicza

Komentarz

• muflon
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 6763

Ja swoje kupowałem tu: http://www.macway.com/fr/path/1/stoc...-de-carte.html - żeby było śmieszniej, zarówno ostatniego jak i tego 2-3 lata temu W tej chwili nie jest dostępna wersja bez HDD, ale idzie dostać, po prostu trzeba poczekać.

Maksymalny oficjalnie suportowany dysk to 120GB. Ja w swoje wsadziłem dyski 160GB, efekt uboczny jest taki, że muszę je formatować ręcznie pod Linuxem i pojemność jest ograniczona do 128GB (prawdziwych). Po przeliczeniu "prawdziwych" gigabajtów na "marketingowe" wyszła mi różnica ok. 17.5GB, uznałem że przy aktualnych cenach warto parę franków dorzucić.

Natomiast po zakupie kart 8GB zauważyłem jedną wkurzającą rzecz: PD70X gubi się, gdy karta ma więcej niż 1024 pliki w jednym podkatalogu. Żeby to obejść, muszę w body (1Dmk2N) zakładać nowy folder, mniej więcej gdy dojdę do połowy karty CF.
              zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

Pracuję...