X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LOBO
    • 2017
    • 1

Pilot bezprzewodowy

Witam jak w temacie poszukuje pilota bezprzewodowego ale nie do wyzwalania migawki ale do włączenia filmowania w odpowiednim momencie tak abym nie musiał stać przy aparacie. Nie interesują mnie jakieś wielkie odległości 20-30 m będzie już wielkim udogodnieniem dla mnie. Czy ktoś coś słyszał albo miał do czynienia z jakimś modelem bardzo prosił bym o linki lub wypisanie modelu z góry dziękuje.
  • atos
    Dopiero zaczyna
    • 2015
    • 17

Odp: Pilot bezprzewodowy

Czy to przypadkiem nie jest tak, że kupuje się taki pilot wraz z aparatem? Tak jak wraz z telefonem kupuje się np słuchawki.

Komentarz

• jotes25
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 3608

Zamieszczone przez LOBO
      Witam jak w temacie poszukuje pilota bezprzewodowego ale nie do wyzwalania migawki ale do włączenia filmowania w odpowiednim momencie tak abym nie musiał stać przy aparacie. Nie interesują mnie jakieś wielkie odległości 20-30 m będzie już wielkim udogodnieniem dla mnie. Czy ktoś coś słyszał albo miał do czynienia z jakimś modelem bardzo prosił bym o linki lub wypisanie modelu z góry dziękuje.
      Jaki masz aparat??

Komentarz

• kajka
        • 2017
        • 3

Nikt nie ma czarodziejskiej kuli, musisz podać model aparatu!
        Podzielę się z Wami sposobem na suche łokcie, naprawdę działa!

Komentarz

• kajka
          • 2017
          • 3

Wciąż brak odpowiedzi... :/
          Podzielę się z Wami sposobem na suche łokcie, naprawdę działa!

Komentarz

• Mentor
            • 2014
            • 8

Jeżeli aparat posiada Wi-Fi to można da się to zrobić za pomocą EOS Remote lub Canon Camera Connect w połaczeniu ze smartphonem.

Komentarz

Pracuję...