X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez nastier
    nie, nie trzymalem i nie twierdze,ze Rover jest lepszy. twierdze,ze jest po prostu dobry i wart zakupu
    No widzisz a ja trzymalem oba i twierdze ze Compu Rover jest lepszy i bardziej wart zakupu.
    Twierdze tak na bazie zwyklego, prostego, macanego porownania + przymierzania sprzetu i bagazy...

chyba nie ma sensu,zebysmy sie nad tym rozwodzili, bo kazdy z nas i tak powie, ze woli swoje
    Ma sens bo ja nie chwale swojego uparcie, tylko mowie co z tych dwoch wybralem, majac oba na raz przed soba . Ty wolisz tylko swoje bo nie miales mozliwosci wyboru wiec moge tylko wspolczuc . Podejrzewam ze gdybys jak ja, mial oba przed soba to bys juz tak nie zachwalal Rover Plusa bo bys go nie mial

Komentarz

• gzak
      Bywalec
      • 2005
      • 239

Wow! Dzięki chłopaki za podsunięcie pomysłu z tym plecakiem.
      Mój Orion Trekker 2 stał się trochę za mały i zacząłem rozglądać się za czymś większym. Po pierwszych przymiarkach trochę sie jednak podłamałem, bo Rover AW II jest wciąż dla mnie za mały, a Rover Plus AW za wielki. O tych Compu* w ogóle nie pomyślałem, a ten CompuRover wygląda dla mnie w sam raz!
      Wiem, że musze gdzieś się przejść i pomacać, ale Vitez, może podpowiesz mi, czy do tego plecaka wejdzie oprócz 4 obiektywów po rogach, również 350-tka z załączonym obiektywem (28-135) i gripem?
      (do Orion Trekkera II wchodziła 350-tka z obiektywem, ale z gripem już nie )

P.S. A wiecie może gdzie w sklepie w Warszawie można oglądnąć tego CompuRovera? Mam 2 sklepy foto pod nosem, w Blue City, ale tego plecaka na 90% tam nie ma... :-(
      Grzechu
      http://www.gzak.net - Ostatnie galerie: Warszawa 2007 , USA 2007 cz. 3 , Toskania 2011
      Żelastwo: 5d, 24 2.8, 85 1.8, 70-200 F4, 28-75 2.8, 21M, 190CLB, 420EX, 580EX, E-PL3

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez gzak
        Wiem, że musze gdzieś się przejść i pomacać, ale Vitez, może podpowiesz mi, czy do tego plecaka wejdzie oprócz 4 obiektywów po rogach, również 350-tka z załączonym obiektywem (28-135) i gripem?
        (do Orion Trekkera II wchodziła 350-tka z obiektywem, ale z gripem już nie )
        20D z gripem wchodzi "pyszczkiem do dolu" , obok 4 szkla tez sie zmieszcza ale lampa juz wtedy nie.

P.S. A wiecie może gdzie w sklepie w Warszawie można oglądnąć tego CompuRovera?
        Mozesz mojego CompuRovera obejrzec. Lub dogadac sie z tym sprzedawca od ktorego bralem.

Komentarz

• gzak
          Bywalec
          • 2005
          • 239

Zamieszczone przez Vitez
          Mozesz mojego CompuRovera obejrzec. Lub dogadac sie z tym sprzedawca od ktorego bralem.
          Dzięki, dogadam się z Panem Bogdanem, bo widzę, że jest, podobnie jak ja, z Ursusa... :smile:
          Grzechu
          http://www.gzak.net - Ostatnie galerie: Warszawa 2007 , USA 2007 cz. 3 , Toskania 2011
          Żelastwo: 5d, 24 2.8, 85 1.8, 70-200 F4, 28-75 2.8, 21M, 190CLB, 420EX, 580EX, E-PL3

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez gzak
            Dzięki, dogadam się z Panem Bogdanem, bo widzę, że jest, podobnie jak ja, z Ursusa... :smile:
            No to rzut beretem masz... ja sie 187 z Powisla tluklem .

Komentarz

Pracuję...