X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomcio.13
    Bywalec
    • 2010
    • 98

Galeria internetowa

Witam
    Pytanie w imieniu kolegi. Znajomy wrócił do fotografii cyfrowej po paru latach (tylko anlaog) i chciałby sobie utworzyć galerię intranetową która byłaby od razu jakąś tam kopią pomniejszonych fotek. Ja kompletnie się w tym temacie nie orientuję . Sam wyszukał w internecie opcję na zenfolio lub flickr. Podpowiedzcie co lepsze może jakieś inne propozycje?
  • rafels3
    Początki nałogu
    • 2008
    • 454

Odp: Galeria internetowa

Pixieset jeszcze zalukaj.

Komentarz

• marfot
      Pełne uzależnienie
      • 2007
      • 4568

Moje doświadczenie jest takie, że z darmowym kontem coś się prędzej czy później wydarzy. A to je zamkną, a to pokasują fotki.
      Uważam, że trzeba wykupić jakiś tam zakres i wrzucać: flickr, 500px.
      Zalezy też jakie są oczekiwania odnośnie wrzuconych fotek, kto to ma ogladać, jak się je udostępnia w innych portalach, czy oczekujemy opinii lub lajków czy nic.
      https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
      EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Komentarz

• tomcio.13
        Bywalec
        • 2010
        • 98

Płatne może być byle nie bandyckie ceny. Zwykła galeria, tak aby mógł dodawać galerie na hasło. Czytałem że smug mug ma opcję eksportu zdjęć z lightroom bezpośrednio. Ja właśnie nad flickrem się zastanawiałem

Komentarz

Pracuję...