X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marianzzz1
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 19

Ciekawe miejsca

Poszukuje miejsca do fotografowania architektury i krajobrazów w obrębie Wrocławia (do 150km)Jeżeli znacie coś ciekawego ,godnego polecenia dajcie znać! Serdecznie pozdrawiam!!!
    http://mariusz--zimny.manifo.com/
  • 100dool

Jaką architekturę chcesz fotografować? We Wrocławiu i okolicach wiele jest tego, tylko zależy co chcesz uchwycić (:

Komentarz

• Mac
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 2063

Człowieku Wrocław to miasto marzenie do fotografowania architektury i to wszelakiej.
      EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• marianzzz1
        Dopiero zaczyna
        • 2008
        • 19

Foty najlepiej nocne z odbiciem lusyrzanym w wodzie ,a jeżeli chodzi o krajobraz to tzw falowanie czyli pola o nierównomiernym pochyleniu itp
        http://mariusz--zimny.manifo.com/

Komentarz

• 100dool

To z architektury mogę polecić Ostrów Tumski, Uniwersytet i inne jeszcze znajdujące się blisko miejsca (oklepane już trochę ale z dobrym pomysłem można ciekawie pokazać). Dużo ciekawej architektury jest też w okolicach Grunwaldu i Mostu Zwierzynieckiego. Takich miejsc jest jeszcze sporo, wystarczy przejść się wzdłuż rzeki a na pewno się coś ciekawego znajdzie.
          Z krajobrazów to niestety nic ciekawego nie polecę bo często nie bywam poza miastem w tych okolicach.

Komentarz

• eryk_g
            Coś już napisał
            • 2007
            • 85

A ja z krajobrazów to polecam Karkonosze. Ślicznie jest w Izerach i Rudawach Janowickich, i wcale nie tak daleko jak by się wydawało. Architektury do fotografowania we Wrocławiu jest tyle, że życia Ci braknie, a szczególnie polecam okolice elektrociepłowni. Okolica może niezbyt ciekawa, ale są tam fajne stare kamienice.
            400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB

Komentarz

Pracuję...