Pokażcie zdjęcia po plenerze, bo sam się wybierałem do was. Jednak termin mi nie odpowiada, ale może następnym razem...
X
-
-
Komentarz
-
-
Mnie też jutro niestety nie będzie. Ale następnym razem postaram się
50D + EF-S 10-22 f/3.5-4.5 USM + EF 50 mm f/1.4 + Sigma 70-300 f4-5.6 APO DG + 480EX IIKomentarz
-
Może lepiej poczekać do wiosny
Wiem że pogodę ciężko przewidzieć, tym bardziej długoterminową prognozę, ale na http://www.twojapogoda.pl/ piszą że wiosna zacznie się na dobre od ok. 16 marca.
Regulamin pkt 8Komentarz
-
Tak by było najlepiej. Będzie ciepło, to pewnie i więcej osób się pojawi. No i wtedy już będzie można pomyśleć o plenerze
Ale jeśli chodzi o marzec to wątpię... Myślę, że na początku kwietnia będzie ciepło. Zwłaszcza, że jak napisałeś, długo terminowe prognozy są zazwyczaj do kitu
50D + EF-S 10-22 f/3.5-4.5 USM + EF 50 mm f/1.4 + Sigma 70-300 f4-5.6 APO DG + 480EX IIKomentarz
-
Komentarz
-
-
-
No to po byku
Następnym razem będzie więcej.
-
Komentarz
-
-
eee...
no dobra.. parę pstryków..
1. Po przybyciu na miejsce lekki szok - bo mimo padającej mżawki - na pierwszy rzut oka okazało się że mamy w kielcach strasznie dużo ukrytych forumowiczów którzy postanowili się ujawnić
:
2. jednak po bliższej orientacji okazało się że to uroczyste otwarcie wystawy "czegoś" przymocowanego na stałe (no w sumie to Kielce przecież więc z tym "na stałe" bym nie przesadzał) w niecce fontanny
to pewnie jakaś SZTUKA ale nie spotkało się to z moim zrozumieniem
3. W związku z nieujawnieniem się innych forumowiczów oprócz Waldka i pogody nie sprzyjającej nawet piciu piwa przeszliśmy do pobliskiego parku gdzie w zasadzie były zmoknięte ptaszyska typu kaczor krzyżówki:
4. i gołębie:
5. aa.. może jeszcze jeden gołąb żeby bokehem zabłysnąć
6. Potem przejście trochę wyżej ul. Zamkową:
7. pod pałac gdzie Waldek był za duży żeby z kadru uciec
8. Żeby zakończyć wycieczkę po Kielcach pod pałacem biskupim..(ale było tak zimno że nawet nie chciało się czekać na to żeby wyszli z kadru..)
No i ci co nie byli teraz się cieszą że nie byli bo by zmarzli
a nie pofocili
Ostatnio edytowany przez arturs; 4076.5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
no to plener nie był zbyt obfity
Za to przyjemności oglądania tych kilku "sztuk" można tylko pozazdrościć
Może to projekty nowych pomników, które uwielbia nasz wspaniały prezydent?
-
A tam, jak na pierwszy raz było ok. I lizaki w fontanie rozdawali
Jak się pogoda porawi będzie lepiej.
Komentarz

Komentarz