X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sergiusz
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2708

[WARSZAWA] 1 Sierpień

To nie jest oficjalne zaproszenie na plener tylko zupełnie prywatne, Bez żadnych Fotofanklubów i innych warsztatów. Jak ktoś miałby ochotę się spotkać i po fotografować tego dnia to byłoby miło. 1 sierpień w tym roku wypada w niedzielę a do 17 można się wyspać. W zeszłym roku nie było chętnych i waliłem z buta przez miasto sam. Nie mniej było warto.

Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
  • migdał
    • 2010
    • 4

witam
    chętnie się spotkam na wspólne focenie (termin nieco odległy) ale mam nadzieje ze do tego czasu nic się u mnie nie zmieni (czasami spada coś jak grom z jasnego nieba i palny się sypią)
    pozdro
    Janusz

Komentarz

• katharsis
      Bywalec
      • 2009
      • 185

przede wszystkim nie 1 sierpień tylko 1. sierpnia.
      A poza tym to nie jest chyba najszczęśliwszy dzień na urządzanie plenerów. Ja akurat nie wyobrażam sobie nie pójść tego dnia o 17 na Powązki Wojskowe pod pomnik Gloria Victis. Zresztą atmosfery, jaka tam przez to jedno popołudnie w roku panuje, nie można z niczym porównać. Oczywiście aparat ze sobą zabieram.

Komentarz

• jahjah1986
        Bywalec
        • 2010
        • 161

Zamieszczone przez katharsis
        przede wszystkim nie 1 sierpień tylko 1. sierpnia.
        A poza tym to nie jest chyba najszczęśliwszy dzień na urządzanie plenerów. Ja akurat nie wyobrażam sobie nie pójść tego dnia o 17 na Powązki Wojskowe pod pomnik Gloria Victis. Zresztą atmosfery, jaka tam przez to jedno popołudnie w roku panuje, nie można z niczym porównać. Oczywiście aparat ze sobą zabieram.
        tu chyba o to chodzi....o obchody z aparatem ...przynajmniej ja tak to zrozumiałem ...
        To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Komentarz

• tnts

chodzi o to że katharsis ma osobiste jazdy do sergiusza i teraz wyciąga każdą literówkę

Katharsis z jednej strony pisze że plener 1.08 jest niewyobrażalny a kończy zdanie stwierdzeniem że idzie na cmentarz oczywiście z aparatem

Komentarz

• Sergiusz
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 2708

Już przyzwyczaiłem się do osobistych wycieczek pod moim adresem. Oczywiście pewnie powinno być jak Katharsis napisała oczywiście w temacie sierpniów. Nie podawałem miejsca spotkania ani celu ponieważ chcę zobaczyć czy będzie lub jakie zainteresowanie tematem. Na Powązki to można jechać każdego dnia a jeśli już związanego z jakąś datą to dla mnie dobry jest dzień 63. W dniu 1 sierpnia wydaje mi się, że miasto dla fotografa będzie znacznie ciekawszym tematem niż same Powązki.

Komentarz

• AgnieszkaKS
              Dopiero zaczyna
              • 2010
              • 39

Zamieszczone przez tnts
              Katharsis z jednej strony pisze że plener 1.08 jest niewyobrażalny a kończy zdanie stwierdzeniem że idzie na cmentarz oczywiście z aparatem
              hehehe
              nie ma to jak konsekwencja :-D

Komentarz

• MusicMan
                Coś już napisał
                • 2009
                • 63

a ja sobie wyobrazam nie pojsc tego dnia na powązki i jak bede w wawie to chetnie dolacze.
                Piątka, eLki, portfolio w toku.

Komentarz

• enter
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1201

chętnie równie dołączę na dzień dzisiejszy - potwierdzę jednak 1-2 dni przed

Komentarz

• Jerry_R
                    Uzależniony
                    • 2008
                    • 722

Ja jak wyzej.
                    Pozdrawiam!

Komentarz

• dinderi
                      Pełne uzależnienie
                      • 2009
                      • 3028

Chętnie dołaczę, jeśli czas pozwoli. A wyglada, ze pozwoli...
                      Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                      09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• Sergiusz
                        Pełne uzależnienie
                        • 2008
                        • 2708

To fajnie będzie się spotkać. Zapewne dołączy jeszcze kilku moich znajomych spoza Forum.

Komentarz

• El_Mo
                          Dopiero zaczyna
                          • 2009
                          • 38

Witam
                          Ja chętnie tylko gdzie ?

Komentarz

• Saapcio
                            Bywalec
                            • 2009
                            • 192

Witam serdecznie.

Pomysł fajny i jeśli tylko czas (czyt. małżonka) pozwoli...
                            Sergiuszu, a tak bardziej detalicznie?

Pozdrawiam serdecznie.
                            ....C50E....C40D

Komentarz

• Sergiusz
                              Pełne uzależnienie
                              • 2008
                              • 2708

Detalicznie podałem dzień i czas na 17 ale myślę, że lepiej by było spotkać się z pół godziny wcześniej. Co do miejsca to wydaje mi się, że najlepsze by były okolice Traktu Królewskiego ale z pominięciem samego Starego Miasta.

Komentarz

Pracuję...