To nie jest oficjalne zaproszenie na plener tylko zupełnie prywatne, Bez żadnych Fotofanklubów i innych warsztatów. Jak ktoś miałby ochotę się spotkać i po fotografować tego dnia to byłoby miło. 1 sierpień w tym roku wypada w niedzielę a do 17 można się wyspać. W zeszłym roku nie było chętnych i waliłem z buta przez miasto sam. Nie mniej było warto.
X
-
Tagi: Brak
-
witam
chętnie się spotkam na wspólne focenie (termin nieco odległy) ale mam nadzieje ze do tego czasu nic się u mnie nie zmieni (czasami spada coś jak grom z jasnego nieba i palny się sypią)
pozdro
Janusz -
przede wszystkim nie 1 sierpień tylko 1. sierpnia.
A poza tym to nie jest chyba najszczęśliwszy dzień na urządzanie plenerów. Ja akurat nie wyobrażam sobie nie pójść tego dnia o 17 na Powązki Wojskowe pod pomnik Gloria Victis. Zresztą atmosfery, jaka tam przez to jedno popołudnie w roku panuje, nie można z niczym porównać. Oczywiście aparat ze sobą zabieram.Komentarz
-
tu chyba o to chodzi....o obchody z aparatem ...przynajmniej ja tak to zrozumiałem ...przede wszystkim nie 1 sierpień tylko 1. sierpnia.
A poza tym to nie jest chyba najszczęśliwszy dzień na urządzanie plenerów. Ja akurat nie wyobrażam sobie nie pójść tego dnia o 17 na Powązki Wojskowe pod pomnik Gloria Victis. Zresztą atmosfery, jaka tam przez to jedno popołudnie w roku panuje, nie można z niczym porównać. Oczywiście aparat ze sobą zabieram.
To tylko zabawa...nie spinajcie się... 
Komentarz
-
chodzi o to że katharsis ma osobiste jazdy do sergiusza i teraz wyciąga każdą literówkę
Katharsis z jednej strony pisze że plener 1.08 jest niewyobrażalny a kończy zdanie stwierdzeniem że idzie na cmentarz oczywiście z aparatem
Komentarz
-
Już przyzwyczaiłem się do osobistych wycieczek pod moim adresem. Oczywiście pewnie powinno być jak Katharsis napisała oczywiście w temacie sierpniów. Nie podawałem miejsca spotkania ani celu ponieważ chcę zobaczyć czy będzie lub jakie zainteresowanie tematem. Na Powązki to można jechać każdego dnia a jeśli już związanego z jakąś datą to dla mnie dobry jest dzień 63. W dniu 1 sierpnia wydaje mi się, że miasto dla fotografa będzie znacznie ciekawszym tematem niż same Powązki.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Komentarz
-
a ja sobie wyobrazam nie pojsc tego dnia na powązki i jak bede w wawie to chetnie dolacze.Piątka, eLki, portfolio w toku.Komentarz
-
chętnie równie dołączę na dzień dzisiejszy - potwierdzę jednak 1-2 dni przedKomentarz
-
-
Chętnie dołaczę, jeśli czas pozwoli. A wyglada, ze pozwoli...Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
To fajnie będzie się spotkać. Zapewne dołączy jeszcze kilku moich znajomych spoza Forum.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
-
Witam serdecznie.
Pomysł fajny i jeśli tylko czas (czyt. małżonka) pozwoli...
Sergiuszu, a tak bardziej detalicznie?
Pozdrawiam serdecznie.....C50E....C40DKomentarz
-
Detalicznie podałem dzień i czas na 17 ale myślę, że lepiej by było spotkać się z pół godziny wcześniej. Co do miejsca to wydaje mi się, że najlepsze by były okolice Traktu Królewskiego ale z pominięciem samego Starego Miasta.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz

Komentarz